Βανδή Μπισμπίκης
Βρείτε μας στο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί που τραγουδάει η Βανδή. Εκείνη του αφιερώνει ένα τραγούδι με στίχους όλο νόημα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τσιγάρο στο μαγαζί που τραγουδάει η Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή φωνάζει στο μαγαζί που τραγουδάει προς τον Μπισμπίκη που βρίσκεται σε κάτι τραπέζια πιο πίσω ότι «ακόμα κι αν δεν ήμουν ερωτευμένη, σήμερα θα σε ερωτευόμουν».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβαίνει στην πίστα να χορέψει ζεϊμπέκικο και κάθεται σε μια καρέκλα με τη Βανδή στην αγκαλιά του.

Κάπου φτάνει. Κάπου μας κουράσατε.

Όχι ο Μπισμπίκης με τη Βανδή. Αυτούς τους δύο έχω να τους ψέξω μόνο γιατί ο πρώτος χόρεψε χάλια ζεϊμπέκικο και το έκανε να μοιάζει με μπαλέτο και η δεύτερη γιατί δε μου κανονίζει και μένα ένα free pass στο μαγαζί της να πίνω τσάμπα ποτάκια σαν τον ηθοποιό.

Κατά τ΄άλλα, η πνευματική εξουθένωση δεν προέρχεται απ΄αυτούς. Σιγά μην κάτσουμε να κατηγορήσουμε δυο ανθρώπους επειδή είναι ερωτευμένοι και εκφράζουν τον έρωτα τους. Μπορεί να μην είναι το στυλ κάποιου, αλλά ο καθένας πράττει ανάλογα με αυτό που νιώθει και είναι.

Σιγά μη γίνουμε κακόψυχοι και να λέμε πως δεν αρμόζει σε δύο ανθρώπους στην ηλικία τους να συμπεριφέρονται έτσι ή να τους εγκαλούμε γιατί έχουν παιδιά. Την απάντηση την έδωσε η Μελίνα Νικολαΐδη. Ενήλικα είναι τα παιδιά τους, κατανοούν πως οι γονείς τους είναι χαρούμενοι έτσι.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Την κούραση μας την προκαλούν πρωτίστως τα μίντια που δεν σταματούν να βομβαρδίζουν το κοινό με τα καμώματα των δύο, λες και δεν έχει τόσα θέματα η επικαιρότητα να ασχοληθούν. Να οι συλλήψεις για τον Κολωνό, να το τρισάγιο για το μνημόσυνο του Γλύξμπουργκ, να η Ελευθερίου στο Survivor. Υπάρχει ψωμάκι παιδιά.

Δε θα χάσει και η Βενετιά βελόνι αν κάνετε και καμιά φορά τα στραβά μάτια στα φιλάκια και τα πιασιματάκια του Μπισμπίκη με τη Βανδή.

Εδώ και δύο μήνες τους κρατάνε στο top-3 του Billboard του κουτσομπολιού κι όταν δεν έχουν κάποιο ερέθισμα από αυτούς, σκαλίζουν την Μελίνα Νικολαΐδη και τη δική της σχέση. Καλό θα είναι δηλαδή ο γιος, που είναι ακόμα ανήλικος, να βρει κάποια φόρμουλα να μην ενηλικιωθεί, γιατί δεν το γλυτώνει να καταγράψουν τα πρώτα του ενήλικα φιλιά οι κάμερες.

Είναι αυτή η μιντιακή εμμονή που προκάλεσε και την Κυριακή τα τόσα σχόλια στα social media, με την πλειοψηφία να επικεντρώνεται στην ηλικία των ερωτευμένων.

Η εικόνα αυτή του Μπισμπίκη και της Βανδή που θύμισε κάτι από την Πυθία, δεν είναι ζήτημα ηλικίας. Οι πιο τίμιοι είναι αυτοί που ενοχλήθηκαν με το θέαμα ως θέαμα και θα ενοχλούνταν αν στη θέση της Βανδή και του Μπισμπίκη ήταν άλλοι.

Αλλά η ηλικία τι σχέση έχει; Να πίνουν τσαγάκι τα απογεύματα, να συζητούν για τον καιρό και να ανταλλάσσουν μασέλες στα 45-50 τους οι άνθρωποι; Τον Ζαμπέτα δεν τον έχετε ακούσει που τραγουδάει ότι ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής; Και το έλεγε πριν 40-50 χρόνια. Φανταστείτε τι θα έλεγε τώρα… Ότι ο 70άρης είναι ο νέος κι ο 50άρης ο έφηβος.

Το πρόβλημα θα είναι πάντοτε στην υπερπροβολή. Κι ο Μπισμπίκης με τη Βανδή, ακόμα κι αν ξέρουν ότι κάθε τους κίνηση έχει τεράστια προβολή, δε μπορούν να κλειδαμπαρωθούν για να μην ενοχληθεί ο κάθε μίζερος των social media.

Μας κουράσατε λοιπόν οι μεν, μας κουράσατε κι οι δε. Εσείς, Βασίλη και Δέσποινα, δε μας κουράσατε. Γράψτε τον ερωτικό σας παιάνα κι όσο κρατήσει. Κι ας είστε και 80 χρονών.

Το λέει και το τραγούδι της Βανδή – έχω ρεπερτόριο σήμερα – «Έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο»!

ΥΓ. Βασίλη λίγο σέβας στις ζεμπεκιές. Ακόμα και… ελαφρώς ζαλισμένος δεν δικαιολογείσαι. Το ζεϊμπέκικο δεν είναι να το πάρεις αψήφιστα. Θέλει πυγμή, όχι «φσσστ μπόινγκ» αλά Βουτσάς.