Τι τους κάνεις ρε Τούνη…

Η Ιωάννα Τούνη βαράει το ντέφι και όλοι χορεύουν στον ρυθμό της
Τούνη θηλασμός
5 Ιουλίου 2023 | 11:06

Με αυτή την ανάρτηση, στα δικά μου μάτια, η Τούνη έδωσε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και ανέδειξε και το σκεπτικό της, το τετραπέρατο από άποψη μάρκετινγκ μυαλό της.

Αυτή η ανάρτηση λέει «σας έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ευχαριστώ για όλο το σούσουρο γύρω από το όνομά μου, μου δώσατε την ευκαιρία να συστρατεύσω γύρω μου ακόμα και εκείνες που με μισούν».

Κι είναι μια πραγματικότητα. Η Τούνη δεν γίνεται να μη γνώριζε τι θα ακολουθούσε στο στόρι της με τον θηλασμό. Και στο παρελθόν έχει δείξει θηλασμό, αλλά όχι σε δημόσιο χώρο, και πάλι όμως είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια. Εννοείται πως γνώριζε τι θα ακολουθήσει.

Και μετά θα υπήρχαν δύο δρόμοι: είτε οι γυναίκες που την έχουν κατακράξει στο παρελθόν και δεν τη θεωρούν μέρος του φεμινιστικού-ακτιβιστικού αγώνα, δεν θα τη στήριζαν, άρα θα έδειχναν μια υποκριτική στάση και θα έκαναν αυτό ακριβώς που καταδικάζουν, είτε θα την στήριζαν και θα κέρδιζε αυτές που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει.

Win win κατάσταση για την Τούνη σε κάθε περίπτωση. Και στο τέλος της ημέρας, μια influencer που πριν γίνει μαμά, φαινόταν απίθανο να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της και να βγάζει το concept «μαμά» για να τραβήξει και αντίστοιχους πελάτες, αντίστοιχα brands να την χορηγούν, με μια φωτογραφία θηλασμού σε δημόσιο χώρο, εγκατέστησε το νέο της στάτους σε επίπεδο influencing.

Πώς να μην της αναγνωρίσεις λοιπόν το τρομερό επιχειρηματικό μυαλό και το αυτοδημιούργητο της περίπτωσης της;

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved