Ίλιγγος στη Μύκονο: Το κόσμημα του Αιγαίου πωλείται σε τιμή-μαμούθ
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Ίλιγγος στη Μύκονο: Το κόσμημα του Αιγαίου πωλείται σε τιμή-μαμούθ

Το σπίτι που ουσιαστικά αντιστοιχεί σε μια μικρή και πολυτελή γειτονιά, ψάχνει αγοραστή με... πολύ παχύ πορτοφόλι.

Είναι το χαρακτηριστικότερο «διαμάντι» της Μυκόνου, ένα από τα πιο όμορφα και πολυτελή χτίσματα που υπάρχει στο «νησί των ανέμων». Κάθε επισκέπτης στον πιο τουριστικό προορισμό της Ελλάδας θέλει τουλάχιστον να περάσει απ’ έξω, απλά για να το δει με τα μάτια του.

Ο λόγος για την περίφημη «Vila Alegria» των 7 στρεμμάτων, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει τρεις βίλες και εν δυνάμει μπορούν να ζήσουν σε αυτή ακόμα και 30 άτομα. Η πολυτελέστατη αυτή κατοικία λοιπόν, ιδιοκτησίας μεγάλου και πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή, βρίσκεται υπό πώληση! Και μάλιστα η τιμή αγοραπωλησίας που έχει οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Λογικό: μιλάμε για ένα σπίτι που (πάρτε βαθιά ανάσα…) διαθέτει έξι σουίτες, εφτά master bedrooms, βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο επτά στρεμμάτων, απέχει ελάχιστα λεπτά από τις παραλίες στο Καλό Λιβάδι και τον Καλαφάτη, μια πισίνα με θέα στο Αιγαίο, ένα εκκλησάκι όπου τελούνται γάμοι (!), ελικοδρόμιο, προσωπικό σε 24ωρη βάση, σεφ και γυμναστήριο! Κυριολεκτικά, πρόκειται για ένα σπίτι που αντιστοιχεί σε μια μικρή γειτονιά.

Πρέπει να σημειωθεί ακόμα, ότι ο τυχερός που έχει την δυνατότητα να ζήσει εκεί θα πρέπει να διαλέξει τη διαμονή ανάμεσα στο White house, που βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας και διαθέτει δύο σουίτες κάτω και δύο επάνω ή στο Stone House, που αποτελείται από τρία επίπεδα, διαθέτει μια σουίτα και οχτώ master bedrooms, ενώ υπάρχουν και δύο διαμερίσματα 150 και 110 τετραγωνικών μέτρων με το καθένα να εμπεριέχει δύο κρεβατοκάμαρες! Το επίπεδο υπηρεσιών δε είναι τόσο υψηλό που το 2018 η ομάδα της «Vila Alegria» παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη βίλα επτά αστέρων στα Luxury Hospitality & Lifestyle Awards που έγιναν στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Χαρακτηριστικό της πολυτέλειας που διέπει τη «Vila Alegria» είναι πως η real estate ιστοσελίδα όπου έχει αναρτηθεί η αγγελία περί πώλησής της την αποκαλεί: «Το κόσμημα του Αιγαίου». Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις η τιμή που ζητάει ο οίκος Sotheby’s για να προχωρήσει στην πώλησή της είναι σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των τιμών που επικρατούν στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα τρελά λεφτά που απαιτούνται για την αγορά του έχουν εμφανιστεί ήδη δύο ενδιαφερόμενοι!

Προφανώς φυσικά, όποιος αγοράσει τη «Vila Alegria» δεν παίρνει απλά ένα σπίτι, αλλά… μια μικρή πολιτεία!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…