Τα 6 πιο extreme πράγματα που μπορείς να κάνεις στο χιόνι
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Τα 6 πιο extreme πράγματα που μπορείς να κάνεις στο χιόνι

Οι παλιοί λέγαν ότι στα δύσκολα φαίνεται ο άντρας και αν θες να εντυπωσιάσεις μια κοπέλα για παράδειγμα, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Τώρα που το χιόνι γυρίζει. Και μυρίζει!

Το χιόνι είναι μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν οι άντρες από τα πιτσιρίκια. Κι αφού ρίξαμε ως προπέτασμα αυτό το ματσό ρητό που γεμίζει με ψυχαναγκαστική αρρενωπότητα την ψυχή μας, μπαίνουμε στο παρασύνθημα. Οι περισσότεροι αυτές τις μέρες επιλέγουν να πάνε σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο να κάνουν σκι ή snowboard. Σιγά τους extreme τύπους θα λέγαμε εμείς. Νομίζουν ότι δύο πέδιλα θα τους κάνουν σούπερ ντούπερ περιπετειώδεις τύπους που ζουν τη ζωή στα άκρα.

Καλό το σκι, δεν λέω, αλλά άμα δεν έχεις επιχειρήσει κάτι από τα παρακάτω, τότε είσαι ένας αδιάφορος τύπος. Ίδιος με αυτόν που κάνει ελεύθερη πτώση.

1. Να βγάλεις έξω τον Στρατηγό για την ανάγκη σου : Σε πετυχαίνει το χιόνι καθώς περπατάς στην Ερμού και γυρνάς σπίτι από δουλειά ή ποτό. Σε έχει πιάσει μια απίστευτη ανάγκη για να κατουρήσεις. Κρατιόσουν ελπίζοντας ότι θα αντέξεις ως το σπίτι. Τελικά σκέφτεσαι ότι αρκεί ένα γέλιο ή μια απότομη κίνηση για να βρέξεις το παντελόνι. Παίρνεις βαθιές ανάσες, το σκέφτεσαι κανένα δεκάλεπτο και κατεβάζεις φερμουάρ, βγάζεις έξω το τιμημένο και προσπαθείς να αντέξεις το κρύο που τον χτυπάει αλύπητα.

2. Πέρασε μπροστά από πιτσιρίκια καθώς παίζουν χιονοπόλεμο : Αμφισβητεί η κοπέλα σου τις αντοχές και την υπομονή σου στους πειρασμούς; Θεωρεί ότι είσαι υπερβολικά αυθόρμητος και πρέπει να μάθεις να συγκρατείσαι; Κάνε ένα pasillo σαν άλλος πρωταθλητής της Primera έξω από κάποιο δημοτικό που είναι μαζεμένα πιτσιρίκια και πετάνε σωρηδόν και στα τυφλά τις χιονόμπαλες. Μην τα βρίσεις κατευθείαν, μην αναφέρεις μανάδες, κράτα τον θυμό σου και θα έχεις περάσει ένα μεγάλο τεστ.

3. Γράψε στάτους όπου θα γκρινιάζεις για το χιόνι και για το ότι δουλεύεις : Με τόσους που κάνουν επονείδιστο diss σε αυτούς που γράφουν ότι χιονίζει, θέλει κότσα όπως θα έλεγε και ο Ταξίαρχος Θεοχάρης για να πατήσεις το κουμπί της Δημοσίευσης σε μια ανάλογη φράση.

4. Σήκω από το κρεβάτι σου τη στιγμή που η μάνα σου ανοίγει μπαλκονόπορτες : Είναι η στιγμή που πίστεψες για πρώτη φορά ότι είσαι στο Truman Show, ότι η μάνα σου δεν είναι στ΄αλήθεια μάνα σου κι ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης σου. Η μάνα σου μπαίνει στο δωμάτιο στις 7 το πρωί ή στις 8, ή στις 9 βρε αδερφέ, και ανοίγει μανιασμένα τις μπαλκονόπορτες. Ταυτόχρονα σηκώνει με βία το πάπλωμα και μένεις εσύ, να στέκεις σε μια λευκή αρένα, για να πολεμήσεις το θηρίο.

5. Πες της ότι όταν έλεγες «θα κάνω τα πάντα για να σε δω, θα αψηφήσω βροχές και καταιγίδες» δεν εννοούσες ακριβώς αυτό. Δηλαδή, ναι σαφώς το είπες, αλλά καθ΄υπερβολή. Το χιόνι είναι βαρύ και δεν θες να το ρισκάρεις. Στο άκουσμα αυτού, το χιόνι δεν θα είναι το πιο επικίνδυνο σενάριο που θα γεννηθεί μπροστά σου. Είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις το μονοπάτι της αυτομαστίγωσης;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

6. Φάε τυρόπιτα, πιες μίλκο : Αν αυτός ο άχαστος συνδυασμός που σε στέλνει για ραντεβού με τη λεκάνη είναι ανίκητος τις καλές εποχές, φαντάσου τι επίδραση θα έχει στο χιόνι. Μόλις τα καταναλώσεις και το κρύο ακραγγίξει το στομάχι σου, κάνε το σταυρό σου να μην βρίσκεσαι έξω γιατί δε σε βλέπω να κρατιέσαι!