Τρόφιμα, κρέας, φρούτα, γλυκά: 4 online καταστήματα που σου φέρνουν τα ψώνια την ίδια μέρα!

Καραντίνα με… παράδοση αυθημερόν.
Τρόφιμα, κρέας, φρούτα, γλυκά: 4 online καταστήματα που σου φέρνουν τα ψώνια την ίδια μέρα!
25 Μαρτίου 2020 | 23:42

Ο Μάρτιος βρίσκει τους Έλληνες στα σπίτια τους, με την απαγόρευση της κυκλοφορίας να έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους εργαζομένους των σουπερμάρκετ, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

Ακόμα κι αυτό, όμως, δεν φαίνεται να αρκεί για να εξυπηρετηθούν οι εκατομμύρια πελάτες που σπεύδουν να γεμίσουν τα ντουλάπια και τα ψυγεία τους, καθώς πλέον είναι αδύνατο να «πετάγεσαι» κάθε λίγο και λιγάκι για τα ψώνια του σπιτιού.

Το online shopping έχει την τιμητική του, λοιπόν, ωστόσο όσοι επιχείρησαν να παραγγείλουν τα απαραίτητα στις ιστοσελίδες των μεγάλων αλυσίδων διαπίστωσαν μετά λύπης ότι ήδη από την αρχή της καραντίνας η αναμονή άγγιζε το 10ήμερο.

Σήμερα, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς εύκολα θα διαπιστώσεις πως πλέον οι διαθέσιμες ημερομηνίες παράδοσης είναι περί τα μέσα Απριλίου…

Τι κάνουμε, λοιπόν; Ψαχνόμαστε. Για καλή σου τύχη, την έρευνα αγοράς την έκανε το Menshouse για σένα. Αφήνοντας εκτός τις μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών που αδυνατούν πια να εξυπηρετήσουν άμεσα, αλλά και τους διαδικτυακούς ιστότοπους με είδη σουπερμάρκετ που έχουν ενοχλητικά μεγάλες αναμονές, συγκεντρώσαμε τα καταστήματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλεις online και να έχεις τα ψώνια σου στο σπίτι την ίδια κιόλας μέρα.

Πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό; Μάλλον όχι…

Τι χρειάζεσαι; Κρέας; Ψάρια; Φρούτα και λαχανικά; Τρόφιμα και γλυκά; Είδη περιπτέρου για κάθε λιγούρα; Κάτσε και σημείωσε.

Wikifarmer 

Πρόκειται για μία πλατφόρμα που μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούμε ολόφρεσκα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, μεταξύ των οποίων φρούτα, λαχανικά, όσπρια, λάδι, μέλι, ψάρια, επιλεγμένα κρέατα, γαλακτοκομικά, ξηροί καρποί, οινοπνευματώδη και πολλά άλλα.

Η παράδοση -λόγω εμπλοκής παραγωγού- γίνεται την επόμενη μέρα και σε ώρα που σε εξυπηρετεί, ενώ έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις είτε online είτε με αντικαταβολή.

Αποστολές γίνονται δωρεάν σε ολόκληρη την Αττική και η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ. Το καλύτερο; Για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ σου δίνουν δώρο και 10 κιλά πορτοκάλια (αμέ!).

Siakos

Ο Παράδεισος του κρέατος. Στο διαδικτυακό αυτό κατάστημα σε περιμένουν περισσότερα από 10.000 προϊόντα κρεοπωλείου σε πολύ καλές τιμές. Η παράδοση είναι άμεση, τα μεταφορικά είναι δωρεάν από 50 ευρώ και πάνω, ενώ η ελάχιστη παραγγελία είναι στα 25 ευρώ.

Έχεις δυνατότητα πληρωμής online, με POS ή μετρητά, ενώ η επιχείρηση διαθέτει την πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό υπηρεσία «Χτυπήστε και αφήστε στην πόρτα» προκειμένου να μην έρθεις σε επαφή με τον μεταφορέα.

e-kiosky’s

Μια πολύ καλή λύση για τα μικροψώνια και τις ξαφνικές λιγούρες. Στο e-kiosky’s θα βρεις είδη περιπτέρου (αλμυρά σνακς, σοκολάτες, τσιγάρα, καραμέλες και τα λοιπά), είδη οικιακής χρήσης (απορρυπαντικά – χαρτικά), ζεστό καφέ στην πόρτα σου και combo προσφορές για όλα τα γούστα και κάθε όρεξη. Μιλάμε για αλμυρά με μπύρες, καφέ με κρουασάν και όλα τα σχετικά. Δεν πληρώνεις μεταφορικά, η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 ευρώ και δεν θα περιμένεις περισσότερο από ό,τι θα περίμενες αν είχες παραγγείλει σουβλάκια…

Διαθέσει επίσης την υπηρεσία «ανέπαφη παράδοση».

Μασούτης

Η ελληνική εταιρεία Μασούτης δεν παρέχει τη δυνατότητα online παραγγελιών κι αυτό είναι υπέρ μας την περίοδο που διανύουμε. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως τα σουπερμάρκετ της γειτονιάς μας εξυπηρετούν με ένα μόνο τηλεφώνημα (στο ίδιο το κατάστημα και όχι στο τηλεφωνικό κέντρο), σημειώνοντας τη λίστα μας με τα ψώνια και στέλνοντας τα στο σπίτι την ίδια κιόλας μέρα, μέσα σε λίγες ώρες.

Σε συνεννόηση με το κατάστημα, μπορείς να στείλεις τη λίστα σου και με e-mail για ευκολία.

Ακόμα, στην περίπτωση που διαθέτεις την κάρτα μέλους του Μασούτη, δίνεις τον αριθμό στον υπάλληλο και έτσι δεν χάνεις ούτε τις εκπτώσεις προσφορών ούτε τους πόντους σου.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 40 ευρώ.

Να λοιπόν που λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να ψαχτούμε λίγo. Και να ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved