Θέση #2
Βρείτε μας στο

Το ότι ο Τραμπ είναι… ο Τραμπ δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Άπαντες ξέρουν πως είναι μισογύνης, μισάνθρωπος, ρατσιστής, αγενής, αμφιβόλου ψυχικής υγείας και και και- αυτά αποτελούν αναντίρρητες αλήθειες και είναι δεδομένα.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «κόλλησε» προσφάτως κορωνοϊό (μαζί με την σύζυγό του Μελάνια) και μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα, μιας και ανέβασε πυρετό.

Από την στιγμή που ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε πως ο Τραμπ έχει κορωνοϊό, στα social media παγκοσμίως στήθηκε ένα αποκρουστικό πάρτι, με πάρα πολύ κόσμο να εύχεται στον Πλανητάρχη να μην τα καταφέρει και να χάσει την ζωή του.

Μάλιστα, υπήρξε και το σχετικό hashtag στο twitter το οποίο βρισκόταν πάρα πολύ ψηλά στις παγκόσμιες τάσεις. Μάλιστα, το ίδιο το twitter φρόντισε να προειδοποιήσει τους χρήστες του πως αν συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο δεν έχει άλλη επιλογή από το να διαγράψει τους λογαριασμούς τους.

«Tweet που εύχονται ή ελπίζουν στον θάνατο, τη σοβαρή σωματική βλάβη ή την θανάσιμη ασθένεια για οποιονδήποτε, δεν επιτρέπονται και θα πρέπει να αφαιρεθούν», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Και το εύλογο ερώτημα που γεννάται εδώ είναι το εξής: πόσο σκ@τόψυχος πρέπει να είναι κανείς για να εύχεται στον οποιονδήποτε άνθρωπο να πεθάνει; Και σε τι τον διαφοροποιεί αυτό από τον χ Τραμπ και τον κάθε Τραμπ, με τον οποίον διαφωνεί κάθε σώφρων άνθρωπος;

Ρητορικά τα ερωτήματα…

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη