Αυτός ήταν ο «Απάτσι» που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα
Βρείτε μας στο

Αν και αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, είναι δεδομένο ότι ο Ευάγγελος Πάλλης, πιο γνωστός ως «Απάτσι», έφυγε από την ζωή υποκύπτοντας στα τραύματά του, μετά από επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως 46.

Όλα δείχνουν εκτέλεση μαφιόζικου τύπου για τον άνθρωπο που είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου δύο χρόνια, έχοντας κατηγορηθεί στο παρελθόν για δύο δολοφονίες επιχειρηματιών το 1995 και το 2002. Έτσι κατέληξε στην φυλακή, με την αστυνομία να τον συνδέει ευθέως με το οργανωμένο έγκλημα ως εκτελεστή συμβολαίων θανάτου και τον ίδιο να επιμένει στην αθωότητά του.

Αργότερα απασχόλησε ξανά τις Αρχές, σύμφωνα με τις οποίες είχε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα ως έγκλειστος, ενώ συνδέεται με τις εξεγέρσεις στις φυλακές των Τρικάλων και του Μαλανδρίνου όπου και βρέθηκε κοντά στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει.

Μάλιστα, όταν δικαζόταν στην Λάρισα για την δράση του εντός φυλακών, είχαν δημιουργηθεί και επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και αντεξουσιαστών μετά την καταδίκη του σε νέα τριετή κάθειρξη.