Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, έρχονται νέα αυστηρά μέτρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγγέλματος του πρωθυπουργού
Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε και γιατί έρχεται
22 Οκτωβρίου 2020 | 11:01

Συνεχείς και διαδοχικές διασκέψεις θα έχει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός με τους συνεργάτες του, ενώ είναι πολύ πιθανό να μιλήσει υπό την μορφή διαγγέλματος το απόγευμα για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Αυτήν την φορά οι… Κασσάνδρες δεν διαψεύστηκαν. Όσοι υποστήριζαν με σχετική βεβαιότητα ότι θα ερχόταν εκρηκτική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων Covid-19, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δεινή θέση από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά.

Στο κυβερνητικό επιτελείο έχει σημάνει συναγερμός καθώς η κατάσταση φαίνεται να είναι ελάχιστα βήματα μακριά από το να ξεφύγει από κάθε έλεγχο σε αυτή την φάση του δεύτερου κύματος, ενώ οι προβλέψεις είναι ακόμη πιο δυσοίωνες αφού πλησιάζει και η εποχή που έτσι κι αλλιώς οι εποχική γρίπη κάνει την εμφάνισή της, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το φορτίο στις υγειονομικές δομές της χώρας.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει από χθες το βράδυ συνεχή επικοινωνία με τους επιστήμονες και τους ειδικούς, ενώ γίνεται ολοένα και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να απευθυνθεί μέσω διαγγέλματος στο ελληνικό λαό το απόγευμα.

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved