5 απαραίτητα μέτρα για να ξαναρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον κορωνοϊό
Βρείτε μας στο

Από εδώ πήγαν τα πράγματα, από εκεί ήρθαν τα πράγματα, τελικά φαίνεται πως το πολυσυζητημένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα έρθει από τις ΗΠΑ. Ούτε από τη Ρωσία του Πούτιν, ούτε από την Βενεζουέλα του Μαδούρο αλλά από τις ΗΠΑ του… Τζο Μπάιντεν!

Ακόμα δεν πρόλαβε (κυριολεκτικά) να ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο τελευταίος και όπως φαίνεται θα συνδέσει το όνομά του με την κυκλοφορία του ιστορικού εμβολίου. Είναι άλλωστε η Pfizer, η αμερικάνικη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με έδρα την Νέα Υόρκη, που ηγείται ήδη της προσπάθειας.

Όμως, μια στιγμή! Μήπως είναι λιγάκι ύποπτο το μομέντουμ αυτής της εξέλιξης. Μήπως η παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτή που όπως όλοι οι ψαγμένοι και ξύπνιοι άνθρωποι του πλανήτη τονίζουν ελέγχεται από τους κακούς Εβραίους, μεθόδευσε έτσι τα πράγματα ώστε να χάσει πρώτα ο φωτισμένος ηγέτης Ντόναλτ Τραμπ τις εκλογές και μετά να βρεθεί το εμβόλιο;

Μήπως τελικά πίσω από όλες τις εξελίξεις βρίσκεται ένα σχέδιο για να εκτεθεί ο μεγαλύτερος ηγέτης ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που έβγαλε ποτέ η ανθρωπότητα; Τι ποιος; Ο Τραμπ ντε!

Μην ανησυχείτε αγαπητοί μας αναγνώστες, δεν ψεκαστήκαμε ξαφνικά εδώ στο Menshouse. Απλά κάνουμε πλάκα. Εντάξει, είναι δύσκολες οι εποχές και η εποχή της πανδημίας δεν σηκώνει πολλές πλάκες αλλά η εποχή της πανδημίας ταυτόχρονα, πέρα από τις αμιγώς υγειονομικές επιπτώσεις που ήρθαν μαζί της, «γέννησε» και ένα τόσο μαζικό ρεύμα συνωμοσιολογίας που αδύνατο να το πάρουμε στα σοβαρά πόσο μάλλον να μπούμε στη διαδικασία να το αποδομήσουμε με λογικά επιχειρήματα.

Ναι, με τα συνωμοσιολογικά σενάρια που ξεπηδάνε κάθε μέρα από εδώ και από εκεί, μόνο πλάκα μπορούμε να κάνουμε μπας και την παλέψουμε.

Τυχαίο ότι μόλις έφυγε ο Τραμπ βγήκε το εμβόλιο, ε;

Και επειδή θέλουμε να κάνουμε και προτάσεις και όχι απλά να κριτικάρουμε (sic), το από πάνω σενάριο (πιστεύουμε πως) είναι ότι πρέπει για να συνεχίσουν οι συνωμοσιολόγοι αυτού του κόσμου (και κατά πλειονότητα υποστηρικτές του Τραμπ όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες – και στην Ελλάδα) να ασχολούνται με κάτι. Μάλιστα, στο σενάριο υπάρχει και άλλη μια λεπτομέρεια που το αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο.

Ποιος είναι ο CEO της Pfizer; Απάντηση: τον λένε Άμπερτ Μπούρλα, είναι 63 χρόνων, είναι ελληνικής καταγωγής και συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη και συν τοις άλλοις (εδώ λίγο την προσοχή σας παρακαλώ…) έχει εβραϊκές ρίζες. Στις τελευταίες δύο λέξεις είναι όλη η ουσία: ο Μπούρλα(ς) έχει εβραϊκές ρίζες! Το πιάσατε, έτσι;

Τώρα εξηγούνται όλα: είναι ο άνθρωπος των Εβραίων μέσα στον φαρμακευτικό κολοσσό που ηγείται της προσπάθειας για το εμβόλιο κόντρα στον κορωνοϊό. Και προφανώς, είναι αυτός που έβαλε το χεράκι του για να καθυστερήσει να βγει το εμβόλιο, να πέσει από την εξουσία ο Άγιος Τραμπ και φυσικά πρώτα να πεθάνουν αναρίθμητοι άνθρωποι και να διαλυθεί η παγκόσμια οικονομία. Τώρα δένουν πολύ αποτελεσματικά τα πράγματα, έτσι δεν είναι;

Το ότι είναι βέβαια ελληνικής καταγωγής αφαιρεί την άλλη μεγάλη κάψα των ελ ελλάδι συνωμοσιολόγων, που εκτός από το ότι θέλουν να καταγγείλουν πως πίσω από όλα τα κακά που γίνονται παγκόσμιως βρίσκονται η Εβραίοι, θέλουν και να αποδείξουν και πως πίσω από κάθε καλό που συμβαίνει υπάρχει ένας Έλληνας! Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, αν το καλοσκεφτούμε, μπορούμε να τα επικαλούμαστε και τα δυο.

Η αρνητική πτυχή, ότι δηλαδή άργησε να βρει το εμβόλιο, οφείλεται στην εβραϊκή του πλευρά. Όσον αφορά τη θετική πτυχή, ότι δηλαδή το εμβόλιο βρέθηκε, υπερίσχυσε η ελληνική του ταυτότητα! Όλα μέσα. Και τι έγινε;