«Κόβει» τον ηθοποιό μετά τις καταγγελίες η ΕΡΤ, χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του
Βρείτε μας στο
NEWS

«Κόβει» τον ηθοποιό μετά τις καταγγελίες η ΕΡΤ, χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του

Ηθοποιός του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αγνώστων λοιπών στοιχείων

Με τον γνωστό ηθοποιό να έχει φροντίσει εκ των προτέρων να μοιράσει εξώδικα προληπτικά, πριν καν ακουστεί κάτι δηλαδή που να τον εμπλέκει σε οτιδήποτε σχετίζεται με επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του, δεν είναι να απορείς με την ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με το μέλλον του σε σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Όπως μάλλον ήταν αναμενόμενο, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό τον τερματισμό της συμμετοχής του στα γυρίσματα της σειράς χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στο όνομά του.

Απλά κάνει λόγο για «ευαισθησία», για «επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο» και με μεγάλη προσοχή αποφεύγει να τον κατονομάσει, συμμετέχοντας αναγκαστικά και υπό τον φόβο αγωγών, σε αυτό το θέατρο του παραλόγου όπου ισχύει 100% η λαϊκή ρήση για τον κόσμο που το ‘χει τούμπανο κ.λ.π.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, η οποία παρά την απουσία ονόματος μάλλον δεν δημιουργεί ιδιαίτερο σασπένς σχετικά με την ταυτότητά του…