Η υποκρισία της ελληνικής σελεμπριτοκουλτούρας στα Mad Awards στην Τεχνόπολη
Βρείτε μας στο

Είσαι η Τεχνόπολη. Είσαι ο νούμερο ένα πολιτιστικός χώρος εκδηλώσεων στη χώρα και αποτελείς το καλοκαίρι έναν φάρο πολιτισμού. Πετυχαίνεις να εξασφαλίσεις τη διοργάνωση των Mad Awards στον χώρο σου και φέρνεις προ της υποκρισίας της την ελληνική μουσική και σόουμπιζ.

Τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Τεχνόπολη; Δεν αναφερόμαστε προφανώς στη μουσική που ακούστηκε κι ούτε σχολιάζουμε την ποιότητα της ελληνικής μουσικής όπως αναδεικνύεται από τα μόνα μουσικά βραβεία της χώρας.

Εστιάζουμε στο κομμάτι της διοργάνωσης, αυτό που αφορά στην Τεχνόπολη, έναν πυλώνα υπό την καθοδήγηση του δήμου, ο οποίος είναι κι υπό την προεδρία ενός ανθρώπου που όλη του η πελατεία στην επαγγελματική του πορεία εκτός Τεχνόπολης – είναι οδοντίατρος – βασίζεται σε ανθρώπους της ελληνικής σοουμπίζ που φωνάζουν για την περιβαλλοντική καταστροφή, που μιλάνε για την προστασία των ζώων.

Όταν όμως είναι η ευκαιρία για «γιορτή» και «πανηγύρι», τότε ας πάνε από κει που ήρθαν τα ζώα…

Και δώστου τα βεγγαλικά την ώρα που είχε βγει στη σκηνή η Νατάσα Θεοδωρίδου, δώστου τα μπαμ και μπουμ, δώστου τα χαμόγελα και η ικανοποίηση για την άρτια διοργάνωση της γιορτής της ελληνικής μουσικής, σωρηδόν τα στόρι των celebrities με ζουμάρισμα της κάμερας στον ουρανό που είχε γεμίσει από τα επιβλαβή αέρια που αφήνουν τα βεγγαλικά και προκαλούν τρόμο στα αδέσποτα που τρέχουν πανικόβλητα.

Στη γκιλοτίνα δε θα μπουν όλοι. Αυτοί που δεν έχουν πουλήσει ποτέ τους ηθικοφροσύνη, δε θα δεχτούν την ίδια κριτική με αυτούς που μιλάνε διαρκώς υπέρ των ζώων.

Πώς μπορείς να έχεις κατοικίδιο μια γάτα για – όχι και τόσο τυχαίο – παράδειγμα και να επικροτείς με στόρι σου τέτοια κίνηση; Πώς γίνεται ο κ. Πρόεδρος της Τεχνόπολης να ενέκρινε κάτι τέτοιο, όταν το 75% των φίλων του από τον χώρο υποστηρίζει με τη φωνή του την προστασία των ζώων.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τα βεγγαλικά δεν είναι αθώα. Το βλέπουμε τα Χριστούγεννα, το βλέπουμε το Πάσχα, γενικώς με κάθε κτηνώδη απόπειρα των ανθρώπων να επιβάλλουν την εορταστική τους διάθεση στο οικοσύστημα και να δείξουν την επικινδυνότητα τους για ακόμα μια φορά.

Μην ξεχάσετε όλοι οι περήφανοι εκπρόσωποι της ελληνικής τιποτένιας κουλτούρας των mainstream τεχνών να χειροκροτήσετε τις επιβλαβείς λάμψεις στον ουρανό.

Να ξέρετε όμως πώς σας θυμόμαστε όλους εσάς που υποδύεστε τους οικολογικούς αγκιτάτορες και είστε πια τόσο φαιδροί. Εκτός κι αν έχετε την ελάχιστη ευθιξία να βγείτε να καταγγείλετε δημόσια και τα βεγγαλικά, τους φίλους σας που σιώπησαν για άλλη μια φορά και τον φίλο σας που το διοργάνωσε αυτό.

Να μην ξεχάσει να μας πει και ο κ. Μπακογιάνης ότι ήταν βεγγαλικά που είχαν ξεμείνει από πέρσι!