Το ασυγχώρητο ατόπημα της Μαρίας Σάκκαρη...
Βρείτε μας στο

Δεν πάει πολύς καιρός, μόνο 1.5 μήνας από τότε που η Μαρία Σάκκαρη βρισκόταν στο Παρίσι και έπαιζε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, με ένα 14.5% του τηλεοπτικού κοινού να την παρακολουθεί και να πανηγυρίζει για την προσπάθεια της.

Ήταν τότε που γράφονταν διθύραμβοι για την Ελληνίδα τενίστρια και όλοι έλεγαν πως σε 1-2 χρόνια θα βρίσκεται στο τοπ-3 του αθλήματος. Αρκούσε ένα σφάλμα της ΕΡΤ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δη άσχετο με την Σάκκαρη, για να δούμε να ξαμολιέται κατά πάνω της μια επίθεση γεμάτη πολιτικό-κομματικό μίσος και σεξισμό. Κι αυτό μάλιστα να συμβαίνει από γυναίκες.

Δεν έδειξε η ΕΡΤ τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλά έδειξε κανονικά το παιχνίδι της Σάκκαρη στο τένις και φταίει γι΄αυτό που η Σάκκαρη έχει «δόντι» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το νεότερο που έβαλε τον πατέρα του, τον πρωθυπουργό, να διαμηνύσει στην ΕΡΤ ότι απαγορεύεται να χαθεί έστω ένα δευτερόλεπτο από την προσπάθεια της νύφης.

Αυτό είναι το αφήγημα. Δηλαδή δεν είναι κάνα σοβαρό άθλημα το τένις, η Σάκκαρη δεν είναι καμιά σπουδαία αθλήτρια και πρότυπο για χιλιάδες παιδιά και ο μόνος λόγος που έδειξε τον αγώνα η ΕΡΤ ήταν για να ικανοποιηθεί ο… γιος του μονάρχη, ξέρω γω.

Είναι ένα σημαντικό μάθημα αυτό που συνέβη σε πολλά σχόλια στα social media ως προς τη Μαρία Σάκκαρη. Μάθαμε ότι ο σεξισμός δεν είναι οκ, εκτός κι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο σε πολιτική αντιπαράθεση και να θίξει τον οχτρό που είναι η παρούσα κυβέρνηση και η δεξιά. Κοινώς, βαράτε κατά πάντων κι ας είναι και με ανήθικο τρόπο.

Δεν μπορώ να δω με κανένα τρόπο γιατί θα πρέπει να απολογηθεί η Σάκκαρη ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη σχέση τους. Μήπως έχουν καμία συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας και πρέπει να τους κατακεραυνώσουμε; Ή θέλουμε να νιώσει άσχημα μια κοπέλα επειδή ερωτεύτηκε τον γιο ενός πρωθυπουργού που δεν εγκρίνουμε;

Στο κάτω κάτω, η Σάκκαρη, τώρα που αποκλείστηκε, έχει την οικονομική άνεση να πάει στο Μονακό, στην Κυανή Ακτή, όπου θέλει τέλος πάντων και να περάσει όμορφα, όσο πίσω εμείς θα στεκόμαστε μίζερα και υποκριτικά απέναντι της.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Το να μη θες να την στηρίξεις είναι κατανοητό. Το να θεωρείς ιδεολογικά ότι είναι μια πλούσια κοπέλα που ασχολείται με ένα σπορ των πλουσίων κι αυτό σεβαστό. Αλλά εκεί τραβιέται η γραμμή. Οτιδήποτε πιο πέρα, είναι αναντίρρητα ανήθικο. Πολλώ δε για μια κοπέλα που την κράξαμε κιόλας γιατί δεν είχε τη σημαία της Ελλάδας στη στολή της. Εμ θέλουμε να μας εκπροσωπεί, εμ να της πάρουμε τη δόξα αν τυχόν κάνει το λάθος να πάρει μετάλλιο, εμ μας ενοχλεί που έχει αυτή τη σχέση. Η λέξη «οχετός» είναι η πιο ταιριαστή!

Και το πιο αστείο όλων είναι ότι μιλάμε για μια κυβέρνηση που καθημερινά δίνει δεκάδες αφορμές για σκληρή κριτική. Αν λοιπόν ο αντιπολιτευτικός σου λόγος αντί να εστιάζει στις ανορθογραφίες της στοχεύει στη Σάκκαρη, τότε μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός! Στραβά αρμενίζουμε…