Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είπε για τον Ιωάννη Μελισσανίδη όλα όσα θέλαμε να πούμε
Βρείτε μας στο

«Τα πρώτα μου φλερτ όμως ξεκίνησαν, όταν ήμουν 12-13 ετών. Είχα φλερτ και με κάποια κορίτσια, πέρασα κι από αυτό το στάδιο, αλλά συνειδητοποίησα από πολύ νωρίς ότι μου αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου.

…είμαι ένας γκέι άνδρας. 

…η πρώτη φορά που το συζήτησα ανοιχτά ήταν στα 14 με τον κολλητό μου, ο οποίος είναι κι αυτός γκέι. Κάπως έγινε ταυτόχρονα.

…όταν εγώ έφερα τις διακρίσεις που έμειναν στην αθλητική ιστορία, ήξερα τι ήμουν. Γνώριζα βέβαια ότι το κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, θα σχολιαζόταν από κάποιους, αλλά ειλικρινά δε με ένοιαζε». 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης- επαναδιατύπωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων λόγω συνωνυμίας: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης- σε μία θαρραλέα, υπέροχη συνέντευξή του φρόντισε και επισήμως να «Βγει από την ντουλάπα» (έκφραση που διεκδικεί εύκολα την είσοδό της στον τελικό του αγωνίσματος των βλακωδέστερων εκφράσεων στα χρονικά), παραδεχόμενος πως είναι ομοφυλόφιλος.

Αυτή του η κίνηση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς στη χώρα μας, οι οποίοι άφησαν για λίγο την σιγουριά των δέντρων τους, κατέβηκαν από αυτά, είπαν μια κακόγουστη εξυπνάδα για τις προτιμήσεις του και φρόντισαν να πιαστούν εκ νέου από τα κλαδιά για να σκαρφαλώσουν στο νοητικό τους σπίτι.

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Το ότι έχουμε φτάσει στο 2021 και ακόμα ασχολούμαστε- με εμφανή πρόθεση να «κοροϊδέψουμε» όποιον δεν είναι στρέιτ- με το τι κάνει ο καθένας και με ποιον ή ποια ή ποιους το κάνει στο κρεβάτι του συνιστά από μόνο του συλλογική ήττα της ανθρωπότητας, όμως ευτυχώς το ποσοστό εκείνων που αρνούνται ν’ αφήσουν πίσω τους τον Homo Erectus συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο.

Και, επίσης ευτυχώς, υπάρχουν και πρωταθλητές, δύο φορές ασημένιοι Ολυμπιονίκες για την ακρίβεια, όπως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ο οποίος μέσα σε λίγες μόλις γραμμές είπε όσα όλοι μας θέλαμε να πούμε για το διαβόητο πια “coming out” του Μελισσανίδη.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην αθλητής του Τάε Κβο Ντο (των δύο βάθρων σε Αθήνα και Πεκίνο, για να μην ξεχνιόμαστε) και νυν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Το 2000 στο Σίδνεϊ όταν τραυματίστηκα κι έμεινα κλινήρης για 2 ημέρες, ήταν ο μοναδικός συναθλητής μου που ερχόταν off camera για να μου κάνει παρέα με τις ώρες. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός, αρκεί να ήταν άνθρωπος. Ο Ιωάννης ήταν με Α κεφαλαίο». 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είπε για τον Ιωάννη Μελισσανίδη όλα όσα θέλαμε να πούμε

Όπως θα έλεγε και ο λατρεμένος αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού «Αυτοακριβωςτιποτάλλο»: Άνθρωπος.

2021 παιδιά.

Δύο χιλιάδες είκοσι ένα.

Αρκετά.