Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook
Βρείτε μας στο

Ήταν ένα κρίσιμο διάστημα για την Ελλαδίτσα μας. Μαθημένη στα «κρίσιμα» από την εποχή των μνημονίων με τα Eurogroup και μετά τις «επόμενες δύο εβδομάδες» με τους κορωναβάιρους, οι Έλληνες έσφιξαν τα δόντια και προσπάθησαν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον προκειμένου να ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο και αφού βγούμε αλώβητοι από την μπόρα και τα χτυπήματα της μοίρας, να τραβήξουμε ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας, όπως οραματίζονταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και υλοποίησε –τελικά- το ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά, συνέλληνες, μιλάμε για εκείνο το 6ωρο (πάνω-κάτω) που γονάτισε το Facebook όπως και τα υπόλοιπα social media συμφερόντων του γνωστού και μη εξαιρετέου Μαρκ Ζούκεμπεργκ, ο οποίος ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, έδειξε ότι λειτουργεί σε βάρος των ιδεωδών του ελληνισμού, αφήνοντας εκατομμύρια συμπολίτες μας χωρίς την δυνατότητα να σχολιάσουν αναρτήσεις με την γνωστή ευγένεια και ευπρέπεια που μας διακρίνει ως έθνος, να ποστάρουν και οι ίδιοι τις δικές τους έρευνες που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν νεκροί από covid ή –σε τελική ανάλυση- να στείλουν μία ντικ πικ βρε αδερφέ.

Πώς, αλήθεια, όμως διαχειρίστηκε ο μέσος Έλλην αυτή την πρωτοφανή κατάσταση; Ποιες ενέργειες πραγματοποίησε προκειμένου να επιβιώσει σε αυτό το δυστοπικό περιβάλλον; Το menshouse (δεν) έψαξε και σας παρουσιάζει την γυμνή αλήθεια.

  1. Κατηγορία «μπόρα είναι θα περάσει»

Η έρευνα έδειξε ότι μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας ακολούθησε την πεπατημένη οδό. Έκανε αυτό που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά. Δηλαδή απολύτως τίποτα. Σου λέει ο άλλος, γιατί να σπαταλήσω πολύτιμο λίπος μη γνωρίζοντας πόσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση; Κι αν κρατήσει όσο, ας πούμε, η εποχή των παγετώνων; Οπότε περιόρισαν τις κινήσεις τους στις απόλυτα αναγκαίες ώστε να διαφυλάξουν ενέργεια και να την έχουν διαθέσιμη την άγια εκείνη ώρα που θα ερχόταν πάλι πίσω μετανιωμένο το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη, το Facebook. Και η μοναδική δραστηριότητα που επέτρεψαν στους εαυτούς τους ήταν το διαρκές και συνεχόμενο πάτημα του κουμπιού F5, με την ίδια μανία που λιώναμε τα κουμπιά στα ουφάδικα με αναπτήρα bic όταν παίζαμε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν: Βασίλης Τσιάρτας, Προκόπης Παυλόπουλος

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
  1. Κατηγορία «σιγά το δύσκολο, θα φτιάξω το δικό μου Facebook»

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι οι Έλληνες είμεθα ο πιο έξυπνος λαός του σύμπαντος και ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια η ΝΑΣΑ έρχεται και κλέβει τα καλύτερα μυαλά μας (συνήθως μαζί με το υπόλοιπο σώμα βέβαια) για να τα μετατρέψει σε όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού και του σατανά. Ωστόσο, ορισμένοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τα νύχια της και παραμένουν στην Ελλάδα περιμένοντας μια αφορμή για να δείξουν το μεγαλείο τους. Αυτοί οι συμπολίτες μας είδαν την κρίση ως την απόλυτη ευκαιρία. Έτσι αποφάσισαν να πετάξουν την μάσκα του ηλίθιου που υποδύονταν για χρόνια για να μην τους πάρουν χαμπάρι και έστρωσαν τον πισινό τους για την εξεύρεση λύσης. Έφτιαξαν, λοιπόν, ένα πλάνο με βάση το οποίο θα έδιναν ξανά Πανελλαδικές εξετάσεις, θα έμπαιναν αριστούχοι στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, θα έπαιρναν υποτροφία για την (μισητή κατά τα άλλα) Αμερική, θα πήγαιναν στο Μασατσούσετς Ίνστιτιουτ οφ Τεχνόλοτζι για μεταπτυχιακό, θα έκαναν το διδακτορικό τους στο «πώς να φτιάξεις το δικό σου Facebook» και μετά από μία δεκαετία (χοντρικά) θα παρουσίαζαν σε όλον τον κόσμο την Ελληνική Λύση.

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Όπως καταλαβαίνετε, εκεί που ήταν έτοιμοι να υλοποιήσουν το απελευθερωτικό σχέδιό τους, το Facebook αναστήθηκε ως άλλος Λάζαρος. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Ποτέ δεν θα μας αφήσουν οι ξένοι, αδέρφια…

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν: Κυριάκος Βελόπουλος (όμπβιουσλι), Ελένη Αντωνιάδου

  1. Η κατηγορία «μπακ του μπέισιξ»

Ως γνωστόν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, απηυδισμένο από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και το άγχος, αναζητά μια εναλλακτική πορεία, γυρίζοντας τις πλάτες του στις πόλεις και την τεχνολογία. Με λίγα λόγια παίρνει τα βουνά, διάγοντας βίο λιτό και απέριττο, προσαρμόζοντας την καθημερινότητά του σε αυτά τα απλά που είχαμε παλιά και ήμασταν ευτυχισμένοι, με τον μέσο όρο προσδόκιμης ζωής να μην ξεπερνά βέβαια τα 30 έτη, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πολλοί τέτοιοι συνάνθρωποί μας απλά ψάχνουν την αφορμή για να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι στο παρελθόν και αντιμετώπισαν το πρόβλημα ως ευκαιρία για το πρώτο βήμα. Ξεκινώντας, λοιπόν, από τα απλά, μέσα σε αυτό το 6ωρο ήρθαν και πάλι σε επαφή με παλαιούς αλλά δοκιμασμένους τρόπους επικοινωνίας, πιο συμβατούς με την παράδοση, όπως η αλληλογραφία, το τηλέφωνο με ντρίγκι-ντράγκα, τα ταχυδρομικά περιστέρια και εκείνο το πράγμα με τα δύο πλαστικά ποτήρια και τον σπάγκο που τα έβαζες στα αυτιά σου, αλλά ο γράφων δεν μπορεί με τίποτα να θυμηθεί πώς στο διάολο το λένε.

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν: Ψόφιοι Κοριοί, Θανάσης Ευθυμιάδης

Χωρίς social: Τα 3 πράγματα που έκανε το 80% των Ελλήνων το 6ωρο που είχε πέσει το Facebook

Υ.Γ 1. Έμαθα ότι αυτό το πράγμα λέγεται λεβέτι

Υ.Γ 2. Οι χρήστες Internet Explorer μην γελάτε, θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα με χρονοκαθυστέρηση τον Μάιο του 2022

Υ.Γ 3. Οι χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών μην γελάτε γενικώς γιατί σας παίρνουνε χαμπάρι