Δραστικά μέτρα: Αυτά είναι τα 4 SMS που θα δουν στα κινητά τους αύριο οι ανεμβολίαστοι
Βρείτε μας στο

Η πανδημία αντεπιτίθεται, τα κρούσματα ανεβαίνουν, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους εμβολιασμούς. Όσο κι αν κινήθηκαν τα σχετικά νούμερα, απέχουν πολύ από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό, ανάμεσα στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για να ενισχύσει την εκστρατεία, είναι και τα SMS στους ανεμβολίαστους. Από αύριο θα δουν στα κινητά τους 4 μηνύματα που θα απογειώσουν την προσπάθεια να πειστούν και να αλλάξουν γνώμη.

Το menshouse.gr όπως πάντα τα βρήκε πριν απ’ τους άλλους και σας τα παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα:

Κάν’ το, αγόρι μου…

Εντάξει, το συγκεκριμένο απευθύνεται μόνο στους άνδρες, αλλά παραείναι καλό (και αποτελεσματικό, όπως έχει αποδειχθεί) για να μην το χρησιμοποιήσει το Υπουργείο. Γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε SMS, αλλά και σε μηνύματα ήχου που θα σκάνε στα messenger των ανεμβολίαστων. Θα πατάνε λοιπόν το κουμπάκι κι ενώ θ’ ανοίγει ο κατάλογος των εμβολιαστικών κέντρων, η κλασική ατάκα του Βασίλη Σκουντή θα τους προτρέπει  να γίνουν Διαμαντίδης και να βάλουν το κρίσιμο «τρίποντο» για την υγεία τους.

Μην το ανοίξεις, είναι ιός…

Αν υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να κάνει κάτι ο Έλληνας είναι να του το απαγορεύσεις. Να του πει να ΜΗΝ το κάνει. Γνωστό είναι εξάλλου ότι και ο Καποδίστριας έτσι έμαθε τους συμπατριώτες μας να τρώνε πατάτες (βάζοντας δήθεν να φρουρούνται). Με την ίδια προειδοποίηση που υπάρχει λοιπόν σε κακόβουλα e-mail, θα έρχεται το sms. Και όταν ο παραλήπτης θα (παρακούει και θα) το ανοίγει, θα υπάρχει μια φωτογραφία διασωληνωμένων σε ΜΕΘ που θα του δείχνει ακριβώς τι είναι ο ιός από τον οποίο κινδυνεύει…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Δραστικά μέτρα: Αυτά είναι τα 4 SMS που θα δουν στα κινητά τους αύριο οι ανεμβολίαστοι

Είμαι η Στέισι/Αλέξανδρος, μόλις χώρισα και ψάχνω για παρέα…

Δεν θα εμφανιστούν πρώτη φορά τέτοια SMS. Είναι γνωστή η απατεωνιά με αντίστοιχα μηνύματα που πόνταραν στην ανοησία και την αδυναμία πολλών να βρουν ταίρι για να τους εξαπατήσουν. Ε, με τον ίδιο τρόπο θα «ψαρεύονται» και ανεμβολίαστοι. Θα σκάει το μήνυμα που δήθεν προοριζόταν γι’ αλλού με ιντριγκαδόρικες πληροφορίες του τύπου «μόλις χώρισα και νιώθω μόνος/μόνη». Και όταν τσιμπάει ο παραλήπτης και κερδίζεται η προσοχή του, θ’ αναλαμβάνει η εκάστοτε «Στέισι» ή «Αλέξαδρος» το… ψηστήρι για να κάνει το εμβόλιο.

Δραστικά μέτρα: Αυτά είναι τα 4 SMS που θα δουν στα κινητά τους αύριο οι ανεμβολίαστοι

Το επόμενο SMS μπορεί να μην το λάβεις γιατί δεν θα πιάνει… σήμα εκεί που θα είσαι

Μακάβριο-ξεμακάβριο δεν έχει σημασία. Είναι κάποιες φορές που ο σκοπός (ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είναι ούτως ή άλλως ιερός, αφού μιλάμε για την υγεία) αγιάζει τα μέσα. Εξάλλου το ίδιο (επιθετικό) σκεπτικό έχει χρησιμοποιηθεί και στην καμπάνια κατά του καπνίσματος. Ε, με την ίδια λογική που τυπώνονται στα πακέτα των τσιγάρων σαπισμένα δόντια και μαυρισμένα πνευμόνια, θα προειδοποιείται ο ανεμβολίαστος ότι το επόμενο SMS μπορεί να τον βρει σε ΜΕΘ ή (χτύπα ξύλο) κάπου με… ακόμα χειρότερο σήμα.

Δραστικά μέτρα: Αυτά είναι τα 4 SMS που θα δουν στα κινητά τους αύριο οι ανεμβολίαστοι