Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Σωτήρη Καλυβάτση τα έμαθες τα νέα;

Αν δεν τα έμαθες, κάτσε να σου τα πούμε...
Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Σωτήρη Καλυβάτση τα έμαθες τα νέα;
26 Δεκεμβρίου 2021 | 01:37

Κι αυτός είναι ο τρόπος που παρουσιάστηκε από αρκετά Μέσα η φωτό του Σωτήρη: «Σωτήρης Καλυβάτσης – Νέα ανάρτηση και βλέμμα όλο νόημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Υπέροχο, μα έχει και καλύτερο:

«Ο παρουσιαστής, μέλος για χρόνια της παρέας του Αντώνη Κανάκη, κοιτάει το φακό όλο νόημα και στέλνει το δικό του μήνυμα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, κολλητός του Κανάκη από την εποχή των ΑΜΑΝ κάποια στιγμή τσακώθηκε μαζί του πολύ άσχημα και ξέκοψε από την παρέα»

και 

«Θέλησε μήπως να υπονοήσει με αυτό το βλέμμα κάτι – με αφορμή τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Πόσα ξέρεις Σωτήρη; Για πές;  Κι αυτό γιατί ως γνωστόν και ο ίδιος ήταν στο παρελθόν μέλος τον ΑΜΑΝ και τα είχε «σπάσει» με τον τότε φίλο του Κανάκη και την παρέα τους». 

Μάλιστα. Εν ολίγοις: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΜΠΗΧΤΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ – ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ και τα συναφή.

Η πιθανότητα ο άνθρωπος να ήθελε απλά να πει ένα χρόνια πολλά την ώρα που έπινε το ποτό του δε μας περνάει ποτέ από το μυαλό, καθώς έχει αυτό το πονηρό βλέμμα και αν προσέξετε καλύτερα θα διαπιστώσετε πως γράφει «ΣΤΑΘΗΣ» στον αμφιβληστροειδή του με μικρά, μα ευδιάκριτα γράμματα.

Το ερώτημα που γεννάται εδώ, βέβαια, είναι ένα και μόνο ένα: ρε παιδιά, αλήθεια τώρα;

Αλήθεια; 

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved