Ρεβεγιόν σε… τουαλέτα: Πώς έγινε η αλλαγή του χρόνου στο κορωνο-πάρτι
Βρείτε μας στο

Δεν το λες ακριβώς έκπληξη. Ότι έπεσες από τα σύννεφα που κάτι τέτοιο έγινε στη συγκεκριμένη χώρα.

Είναι σίγουρα όμως απ’ τις φορές που ακόμα κι η φαντασία ξεπερνιέται από την (ελληνική) πραγματικότητα.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν την Πρωτοχρονιά, πέρασε σε άλλο επίπεδο η παραβίαση των μέτρων για τη νυχτερινή διασκέδαση.

Είχαν λανσαριστεί κι άλλα εναλλακτικά μέρη ως τώρα για να φιλοξενήσουν κορωνο-πάρτι, αλλά έπιασε ταβάνι η έμπνευση να διοργανωθεί σε… τουαλέτα νυχτερινού κέντρου.

Παρα-είναι μεγάλος ο πειρασμός λοιπόν να σκεφτείς πώς εκτυλίχθηκε αυτή η ιστορική βραδιά.

Και καταλήγεις ότι θα μπορούσαν να γίνουν διάφορα ωραία πραγματάκια, όπως τα εξής:

Σπάσιμο λεκανών…

Δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Ο αξεπέραστος Μάκης Τσετσένογλου έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια τον δρόμο. Και πάνω στα ιστορικά του χνάρια θα μπορούσαν να πατήσουν οι άξιοι διάδοχοί του στη Σαλονίκη. Με τα είδη υγιεινής λοιπόν να μη χρειάζονται καν μεταφορά (αφού η πίστα θα ήταν ήδη εκεί), θ’ αρκούσαν μερικά σφυράκια (ή έστω σιδερένια πιγκάλ) για ν’ αναβιώσει η εμβληματική θραύση λεκανών απάνω στο τσακίρ κέφι…

Σαμπάνια στον μπιντέ…

Στην αλλαγή του χρόνου η σαμπάνια ρέει άφθονη. Η χλίδα του ρεβεγιόν την κάνει απαραίτητη για το σχετικό φλεξ. Και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, καταγράφονται και υπερβολές. Ποιος δεν έχει ακούσει για τα περιβόητα πάρτι της Μυκόνου με τους λεφτάδες να λούζονται ή να πλένουν τα πόδια τους με πανάκριβες σαμπάνιες. Ε, το αντίστοιχο show-off θα ήταν ακόμα πιο πρακτικό, με το σχετικό ποδόλουτρο να γίνεται στους μπιντέδες…

Ρεβεγιόν σε… τουαλέτα: Πώς έγινε η αλλαγή του χρόνου στο κορωνο-πάρτι

Ρουλέτες στους νιπτήρες…

Αλλαγή του χρόνου χωρίς τζόγο δεν γίνεται. Το τραβάει η μέρα -ή μάλλον η νύχτα- να παίξεις (και πιθανότατα να χάσεις) το κατιτίς σου. Γι’ αυτό θα ήταν αδύνατο να λείπει η σχετική παροχή από το κορωνο-πάρτι της τουαλέτας: Με ρουλέτες εγκαταστημένες εντός των νιπτήρων, κρουπιέρισσες-καθαρίστριες και μάρκες-προφυλακτικά από το ειδικό μηχάνημα που πάντοτε (οφείλει να) είναι εγκατεστημένο εντός του «μέρους».

Ρεβεγιόν σε… τουαλέτα: Πώς έγινε η αλλαγή του χρόνου στο κορωνο-πάρτι

Καζανάκια-κουλοχέρηδες

Ένας ακόμα τρόπος να μη λείψει (ούτε) το καζίνο από τους θαμώνες. Με την ίδια ακριβώς τεχνική που είχε «φυτευτεί» το όπλο στη θρυλική σκηνή του «Νονού», εντός του καζανακίου θα μπορούσε να ενσωματωθεί μίνι-κουλοχέρης. Αντί για ματσούκι, να τραβάει ο παίκτης το χαρακτηριστικό αλυσιδάκι. Και σε περίπτωση συμπλήρωσης τριών πανομοιότυπων emoji με σχήμα κουράδας, να… χέζεται αυτομάτως στο τάλιρο!

Ρεβεγιόν σε… τουαλέτα: Πώς έγινε η αλλαγή του χρόνου στο κορωνο-πάρτι

Πιστο-ντουζιέρες…

Άργησε, αλλά ήρθε η ώρα της μεγάλης δικαίωσης για το ιστορικό προϊόν της «AMAN Teleshopping». Πολύ μπροστά από την εποχή του, είχε λύσει από τη δεκαετία του ’90 το πρόβλημα άγχους που διακατείχε πολλούς καλλιτέχνες στην πίστα. Με τη χρήση λοιπόν να γίνεται τώρα στον… φυσικό του χώρο, θ’ απογείωνε τις ερμηνείες των βάρδων, από τους οποίους θ’ αποτελούταν το σχήμα του WC-μπουζουξίδικου.