Ανδρέας Μικρούτσικος για Τρέμη
Βρείτε μας στο

Η έννοια του σοκ εμφανίζεται στις περιπτώσεις που συμβαίνει κάτι το οποίο δεν το περιμένεις. Και το να διαβάζουμε τέτοιες δηλώσεις από τον Αντρέα Μικρούτσικο σε συνέντευξή του, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, ο Αντρέας Μικρούτσικος θεώρησε ότι έπρεπε να μοιραστεί με τον δημοσιογράφο την ερωτική εμπειρία που είχε με την Όλγα Τρέμη και να αποκαλύψει μάλιστα ότι ήταν ο πρώτος της άντρας.

«Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Αυτή του η δήλωση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και δικαιολογημένα. Ο ίδιος ο Μικρούτσικος θέλησε να υπερασπιστεί εαυτόν λέγοντας πως τα είπε σε στιγμή που νόμιζε ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί.

Το αν θα γίνει πιστευτή αυτή η αιτιολογία, είναι στην κρίση του καθενός. Αδυνατούμε πάντως να πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος με 50 χρόνια εμπειρίας όπως ο Μικρούτσικος, δε γνώριζε ότι είχε σταματήσει η ηχογράφηση ή ότι δεν πίστεψε πως ο δημοσιογράφος θα φροντίσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη στιγμή αδυναμίας.

Όπως αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δεν ζήτησε να δει τη συνέντευξη πριν πάει για στήσιμο και τύπωμα.

Τόσα χρόνια στον χώρο, θα ξέρει πως λειτουργεί το σινάφι και δεν γίνεται να ξαφνιάστηκε ή να σοκαρίστηκε –  τα είπαμε στην αρχή για το σοκ – που είδε αυτή τη δήλωση τυπωμένη.

Δε γίνεται να μην κατάλαβε πως αυτό που είπε ήταν θησαυρός για τον δημοσιογράφο και το περιοδικό εν συνόλω. Όλοι γνώριζαν πως θα συζητηθεί και προφανώς πήραν την απόφαση να το συμπεριλάβουν στη συνέντευξη, είτε ο Μικρούτσικος το είπε off the record είτε on the record. Αυτά θα τα βρουν μεταξύ τους.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Άλλωστε, η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό ΟΚ, που ανήκει στην Barkingwell Media, την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής της Καινούργιου, όπου βρίσκεται ο Μικρούτσικος.

Όπως και να ‘χει, δεν κάθεσαι ποτέ να συζητήσεις τόσο προσωπικά ζητήματα, όπως κάνουν τα 18χρονα αγόρια όταν περηφανεύονται για την πρώτη τους φορά και παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως επιβήτορες.

Είσαι ο Αντρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την ποιότητα του, με σημαντική διαδρομή και κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχεις κάνει κτήμα σου. Ειδικά όταν το άτομο που, εμμέσως, θίγεται, είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και είναι και μητέρα. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να ομολογείται δημοσίως πως οι άντρες μεταξύ τους λένε σεξιστικά ή να λέει με εύθυμη διάθεση πως θα έλεγε περισσότερα για τη σχέση του με την Τρέμη αν δεν ήταν κάτι δημόσιο.

Καλό είναι πάντως να παίρνουμε ευκαιρία από τέτοια περιστατικά και να αναδεικνύουμε το λάθος. Όχι για να λιθοβολήσουμε αυτόν που το έκανε, αλλά για να μάθουν από το λάθος του όσοι έχουν κάνει ή μπορεί να έκαναν στο μέλλον το ίδιο.