antras gynaika Βαλεντίνου
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Τι σκέφτεται αυτή του Αγίου Βαλεντίνου και τι αυτός για την Τσικνοπέμπτη

Oι αγαπημένες γιορτές του άντρα και της γυναίκας για πρώτη φορά σχεδόν ακουμπάει η μία την άλλη.

Η γιορτή του Αγίου  Βαλεντίνου έφτασε. Από το πρωί κιόλας όλες οι ερωτευμένες γυναίκες αυτής της γης που τον τιμούν και τον γιορτάζουν κάθε χρόνο έχουν κάνει τα σχέδιά τους αλλά κυρίως έχουν φαντασιωθεί τα σχέδια που έχουν κάνει τα έτερά τους ήμισυ. Αυτήν την ημέρα όμως, ειδικά αυτή τη χρονιά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει πάνω σε μία ελληνική παραδοσιακή γιορτή, κυρίως των αντρών. Μόλις 24 ώρες χωρίζουν τον τέλος της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου από την έναρξη των λαμπρών εκδηλώσεων για τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης.

Την ημέρα αυτή φαντασιώνεται από την αρχή της εβδομάδα ο άντρας, μέχρι να ορμήσει στα ψητά την Πέμπτη. Φέτος για πρώτη φορά, με τις δύο εορτές τόσο κοντά θα υπάρξουν στιγμές που οι δύο φαντασιώσεις, των γυναικών και των αντρών τους θα έρθουν και θα συγχρονιστούν. Θα υπάρξουν κάποιες ώρες που οι δυο τους θα βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο, θα κοιτιούνται και θα χαμογελούν προσπαθώντας να μαντέψει ο ένας τι σκέφτεται ο άλλος. Φυσικά και οι δύο σκέψεις θα απέχουν παρασάγγας αλλά αυτό δε θα σταματήσει κανένα μέρος του ζευγαριού να πιστεύει μέσα του ότι ο άνθρωπός του που βρίσκεται απέναντί του έχει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις, τις ίδιες φαντασιώσεις που θα μοιραστεί σε κοινή έξοδο με το ταίρι του μέσα στην εβδομάδα.

Το menshouse  πιστό στην παράδοσή του να προσπαθεί να μπει στο μυαλό των αναγνωστών του επιχειρεί ξανά μια διαδικτυακή έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας θα παρουσιάσει σε μια σειρά διπλών φωτογραφιών αναλύοντας τι σκέφτεται η γυναίκα του Αγίου Βαλεντίνου και τι σκέφτεται ο άντρας για την Τσικνοπέμπτη. Δυο σύμπαντα αντίθετα που όμως για πρώτη φορά έρχονται τόσο κοντά απειλώντας να συγκρουστούν και να ανοίξουν μαύρες τρύπες και πύλες σε άλλες διαστάσεις όπου μαζί με τα σοκολατάκια του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορείς να της προσφέρεις κοκορέτσι και γαρδουμπάκια ή την Τσικνοπέμπη στην ταβέρνα μαζί με το κοντοσούβλι θα παραγγέλνεις σαμπάνια.

Και πριν μας κατηγορήσετε για στερεότυπα σας δίνουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και αφήνουμε σε εσάς τα συμπεράσματα.