Τελικά δεν ήταν λίστα γάμου: Κασσελάκης-Τάιλερ κλείνουν στόματα αποκαλύπτοντας ποια είναι η αλήθεια (pics)

Συνέχεια τον παρεξηγούν.
Τελικά δεν ήταν λίστα γάμου: Κασσελάκης-Τάιλερ κλείνουν στόματα αποκαλύπτοντας ποια είναι η αλήθεια (pics)
19 Αυγούστου 2024 | 13:38

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ έχει τραβήξει την προσοχή του πολιτικού και κοσμικού κόσμου. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι μια «λίστα γάμου» θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ντόρο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό το άνοιγμα του λογαριασμού που άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην αμερικανική πλατφόρμα honeyfund.com. Το τι ακολούθησε δε χρειάζεται και μεγάλη φαντασία. Μία βόλτα στα social media το σαββατοκύριακο αρκεί. Ήταν, όμως, πράγματι λίστα γάμου ή μήπως όλα ήταν ένα τεράστιο παρεξήγηση;

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της αστείας ιστορίας. Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα έγγραφο με τον τίτλο «Λίστα Κασσελάκη-Μάκμπεθ». Οι πρώτες αντιδράσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους ήταν αστραπιαίες και επιθετικές. Ακροδεξιοί πολιτικοί έσπευσαν να καταδικάσουν το «χλιδάτο γούστο» και τα «απαιτητικά δώρα» του ζευγαριού, ενώ άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ειρωνικά ότι «ο Κασσελάκης δεν αρκείται στην αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλει και νέα έπιπλα». Το Twitter πήρε φωτιά με hashtag όπως  #loveandmarxism, γεμίζοντας το timeline με memes και αστεία.

Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνονταν πολυτελή αντικείμενα, όπως ασημένια μαχαιροπήρουνα, μεταξωτές κουρτίνες και ένα χρυσό καντήλι, το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Φήμες έλεγαν πως οι καλεσμένοι θα έπρεπε να φορούν ρούχα από συγκεκριμένο οίκο μόδας και πως το ζευγάρι θα δεχόταν μόνο εισφορές σε κρυπτονόμισμα. Μια άλλη ευφάνταστη θεωρία ανέφερε πως ο Κασσελάκης ζητούσε από τους φίλους του να του αγοράσουν… ένα μικρό ιδιωτικό νησί στο Αιγαίο για να ξεφεύγει από τους πολιτικούς αντιπάλους του.

«Συγγνώμη που δεν…»: Η Έλενα Ακρίτα έσφαξε με το βαμβάκι όσους «έκραξαν» τη λίστα γάμου του Κασσελάκη (Pic)

Η αλήθεια πίσω από τη λίστα γάμου

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι όλοι είχαν παρανοήσει το περιεχόμενο της λίστας. Η αλήθεια ήρθε στο φως από έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Δεν πρόκειται για λίστα γάμου, αλλά για μια απλή λίστα με τις εκκρεμότητες του Στέφανου και του Τάιρελ. Είναι λίστα υποχρεώσεων. Είναι λίστα προσφορών, όχι δώρων!» Κι έτσι η ιστορία άρχισε να ξεκαθαρίζει.

Το Menshouse έχει όλες τις απαντήσεις για την περιβόητη λίστα και τι πραγματικά ζητούσε από όσους έχουν περίσσευμα και θέλουν να προσφέρουν τον οβολό τους.

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved