H θεωρία συνωμοσίας για τον Kurt Cobain που τα σπάει: είναι ζωντανός και ζει στο Περού! (Vid)
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

H θεωρία συνωμοσίας για τον Kurt Cobain που τα σπάει: είναι ζωντανός και ζει στο Περού! (Vid)

Ισχύει άραγε πως ο τραγουδιστής των θρυλικών Nirvana την έχει αράξει κάπου στο Περού και μαθαίνει να παίζει κιθάρα με το δεξί;

Τι κι αν ο Kurt Cobain έχει πεθάνει εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Οι θεωρίες συνωμοσίες που τον θέλουν να είναι ζωντανός και να ζει σε κάποια γωνιά του πλανήτη συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Η τελευταία από αυτές μάλιστα λέει πως ζει στο Περού!

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν στην περουβιανική τηλεόραση έκανε την εμφάνισή του ένας τύπος που ήταν φτυστός ο μακαρίτης (;) ο Cobain. Συγκεκριμένα, ήταν το 2012 όταν ο Περουβιανός τραγουδιστής Ramiro Saavedra εμφανίστηκε σε εκπομπή όπου διάφοροι συμμετέχοντες διαγωνίζονται πάνω σε μιμήσεις. Ο Saavedra ντύθηκε Cobain, τραγούδησε το «Come as you are» των Nirvana και τα πήγε και πολύ καλά.

Το απόσπασμα από την εκπομπή ανέβηκε στο youtube και σταδιακά και μετά από πολλά views άρχισε να αναπτύσσεται η φήμη: ο Cobain και ο Saavedra είναι το ίδιο πρόσωπο! Ο τραγουδιστής των Nirvana την έχει αράξει στο Περού και είπε να σπάσει για λίγο πλάκα βγαίνοντας σε αυτή την εκπομπή προσποιούμενος πως… είναι ο εαυτός του!

Η αλήθεια πως αν κλείσεις τα μάτια, η φωνή είναι ίδια ενώ και οπτικά ο τύπος μοιάζει πάρα πολύ στον Cobain. Οι πιο ψαγμένοι ωστόσο παρατήρησαν πως σε αντίθεση με τον Cobain που ήταν αριστερόχειρας, ο Saavedra παίζει κιθάρα με το δεξί.

H θεωρία συνωμοσίας για τον Kurt Cobain που τα σπάει: είναι ζωντανός και ζει στο Περού! (Vid)

Στην επίσημη σελίδα των Nirvana στο Facebook πάντως, η μπάντα πήρε θέση γράφοντας: «Είναι αλήθεια, ο Kurt είναι ζωντανός. Απλά έπαιρνε τον χρόνο του μέχρι να μάθει να παίζει κιθάρα με το δεξί». Μάλλον οι Nirvana έκαναν πλάκα. Μάλλον…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;