Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βερύκιου ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ALPHA – Τι δήλωσε;
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βερύκιου ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ALPHA – Τι δήλωσε;

«Δεν υπεκφεύγω, ναι, η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση του Προέδρου της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας»…

Οι αλλαγές που επιφύλασσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στη σύνθεση του τοπίου στον ALPHA αποδείχθηκαν σαρωτικές. Και σαφώς ευνόησαν πολύ τον Δήμο Βερύκιο.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο ALPHA ανακοίνωσε την Παρασκευή πως Πρόεδρος του ΔΣ στην ALPHA Δορυφορική Τηλεόραση αναλαμβάνει ο  Βασίλης Παπαδρόσος. Όσο για τη θέση του Αντιπροέδρου; Την κέρδισε με το σπαθί του ο Δήμος Βερύκιος…

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Ο ALPHA πάντα μπροστά με νέο ΔΣ!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ALPHAΔορυφορική Τηλεόραση. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος και αντιπρόεδρος ο Δήμος Βερύκιος. Μέλη του είναι οι: Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σούρπη, Δημήτρης Κούρεντας. Ο ALPHA παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα.

Ο ALPHA αποδεχόμενος την παραίτηση του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη τού εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».

Το πρωινό της Πρωτομαγιάς, ο Δήμος Βερύκιος πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη νέα του θέση στον ALPHA. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα έδωσε το «παρών» στο Happy Day, λέγοντας χαρακτηριστικά, συμβουλευόμενος παράλληλα τις… σημειώσεις του:

«Η απόφαση για τα περί αντιπροεδρίας φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. Μια βαριά υπογραφή στον χώρο του ελληνικού αλλά και του περιφερειακού επιχειρείν.

Σαφώς και είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος – τόσο για μένα, όσο και για τον Βασίλη Παπαδρόσο, δύο ανθρώπων της ενημέρωσης που ο Δημήτρης Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλα του.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βερύκιου ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ALPHA – Τι δήλωσε;

Καλούμαστε τώρα, όχι μόνο να δώσουμε άλλη μία μάχη της ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου, στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Και να είστε σίγουροι ότι με τον Βασίλη Παπαδρόσο θα φτάσουμε στην πιο όμορφη θάλασσα. Το στοίχημα του Βασίλη και το δικό μου είναι να φτάσουμε γρήγορα σε αυτές τις πιο όμορφες θάλασσες που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη, με λιγότερο καύσιμο, με μικρότερο κόστος.

Δεν υπεκφεύγω, ναι, η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση του Δημήτρη Καντομηνά της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας. Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν, ο original πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο ες αεί πρόεδρος, νομίζω ότι στο πρόσωπό μου τίμησε, τιμά, τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας. Χωρίς μαχητές μια ομάδα δεν κερδίζει κι εμείς εδώ είμαστε ομάδα. Αυτή η απόφασή του ήταν και κάτι άλλο, μια απάντηση στους δύσπιστους Θωμάδες, ότι όχι μόνο δεν είναι άφιλος αλλά παραμένει και ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει.

Αυτό που απομένει από μένα και από τον Βασίλη Παπαδρόσο, είναι να αποδείξουμε ότι αυτό το ρίσκο του Κοντομηνά θα του βγει και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να πάμε μπροστά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας».

Άραγε τι άλλες αλλαγές «μαγειρεύονται»;