5 λόγοι για τους οποίους ο Καρράς είχε στη συναυλία του στη Σόφια 17.000 μέσα και 6.000 έξω
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

5 λόγοι για τους οποίους ο Καρράς είχε στη συναυλία του στη Σόφια 17.000 μέσα και 6.000 έξω

Ώρα να ακουστούν μερικές αλήθειες σχετικά με το ρεκόρ Γκίνες που έσπασε ο Καρράς.

Άλλος Ευρωπαίος τραγουδιστής δεν το είχε καταφέρει αλλά ο Βασίλης Καρράς το κατάφερε: ο Έλληνας τραγουδιστής έκανε sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία! Μάλιστα, η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας ανέφερε πως το «λαϊκό προσκύνημα» που έγινε για πάρτη του Καρρά με 17.000 ανθρώπους μέσα και άλλους 6.000 έξω από το γήπεδο που δεν βρήκαν εισιτήριο είναι ρεκόρ Γκίνες καθ’ ότι κανένας άλλος τραγουδιστής δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει τέτοιο πανζουρλισμό! 

Πρόκειται για ένα γεγονός που έχει απασχολήσει όλους τους διαννοούμενους και τους κοινωνιολόγους του κόσμου: πως διάολο ο Καρράς μάζεψε τόσο κόσμο στην Βουλγαρία;

Τo Menshouse, νηφάλιο όπως πάντα και με διάθεση να πει αλήθειες, είναι εδώ για να απαριθμήσει τους λόγους που ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής κατάφερε κάτι τόσο μεγάλο:

1/ Πήγαν οι Έλληνες φοιτητές της Βουλγαρίας

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς ακριβές αριθμό αλλά η Βουλγαρία και γενικά όλες οι βαλκανικές χώρες έχουν μπόλικους φοιτητές από την Ελλάδα. Ε, πήγαν όλοι. Μαζικά. Ούτε ένας Έλληνας φοιτητής, ούτε μια Ελληνίδα φοιτήτρια της Βουλγαρίας δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν κάτι που να θυμίζει το σπίτι τους. Η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ Βουλγαρίας είναι δεδομένο πως έκαναν χρυσές δουλειές…

2/ Πήγαν οι Έλληνες συνταξιούχοι της Βουλγαρίας

Θα μου πείτε τόσοι πολλοί Έλληνες μαζεύτηκαν στην Βουλγαρία; Κι όμως είναι κοινό μυστικό: πολλοί άνθρωποι που ζούσαν κάπου στην Μακεδονία και κατάφεραν σε αυτά τα κωλοχρόνια της οικονομικής κρίσης να πάρουν σύνταξη την έκαναν για Βουλγαρία. Δίπλα στην Ελλάδα παραμένουν, μπορουν να γυρνάνε όσο πιο συχνά γουστάρουν και με την ελληνική σύνταξη στην Βουλγαρία είναι και βασιλιάδες. Ε, ήρθε ο Καρράς και πήγαν, δεν θέλει και πολύ φαντασία.

3/ Ταξίδεψαν Έλληνες ΑΠΟ την Ελλάδα

5 λόγοι για τους οποίους ο Καρράς είχε στη συναυλία του στη Σόφια 17.000 μέσα και 6.000 έξω

Ένα άλλο κοινό μυστικό είναι πως οι Έλληνες της Μακεδονίας πηγαίνουν πολύ συχνά στη Βουλγαρία για να ψωνίσουν διάφορα πράγματα. Η διαφορά τιμών είναι τέτοια σε σχέση με την Ελλάδα που το να πάρεις το αμάξι, να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι, να ψωνίσεις κάνα ρούχο και να γυρίσεις σου έρχεται φτηνότερα από το να ψωνίσεις στην Ελλάδα. Πολλοί κάτοικοι Μακεδονίας άλλωστε προτιμούν να πηγαίνουν σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων στην Βουλγαρία παρά να κατεβαίνουν στην Αθήνα, τους έρχεται πιο φτηνά. Ε, έγιναν και μερικά ταξιδάκια για τον Καρρά.

4/ Οι Βούλγαροι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ελληνική μουσική

5 λόγοι για τους οποίους ο Καρράς είχε στη συναυλία του στη Σόφια 17.000 μέσα και 6.000 έξω

30 ετών, εφοριακός, δεν γέμιζε το μάτι σε κανέναν: Ο παιχταράς που «τερμάτισε» τον Εκατομμυριούχο χωρίς «μαξιλαράκια»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 30 ετών, εφοριακός, δεν γέμιζε το μάτι σε κανέναν: Ο παιχταράς που «τερμάτισε» τον Εκατομμυριούχο χωρίς «μαξιλαράκια»

Εντάξει, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πηγαινοέρχονται όποτε γουστάρουν στη Βουλγαρία. Και όσοι Βούλγαροι έχουν φράγκα κατεβαίνουν στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και τα σπάνε με την πρώτη ευκαιρία. Μπόλικοι είναι οι Βούλγαροι που ξέρουν την κουλτούρα της μουσικής που υπηρετεί ο Καρράς και γνωρίζουν και τους στίχους των τραγουδιών και απ’ όλα. Ήρθε ο Καρράς στην χώρα τους και δεν θα πήγαιναν; Εδώ έρχονται οι ίδιοι στην Ελλάδα για να σπάσουν πιάτα…

5/ Ρε παιδιά σιγά τους πολλούς…

5 λόγοι για τους οποίους ο Καρράς είχε στη συναυλία του στη Σόφια 17.000 μέσα και 6.000 έξω

Και στην τελική, ας πούμε και μια (ακόμα) αλήθεια: ε, 23.000 άνθρωποι δεν είναι και τόόόόσοι πολλοί. Με τις 4 παραπάνω κατηγορίες μαζεύονται.