Τα 4 βασανιστήρια της Αντζελίνας στον Μπραντ Πιτ
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Τα 4 βασανιστήρια της Αντζελίνας στον Μπραντ Πιτ

Όπως μας ενημέρωσε το έγκριτο αντίστοιχο «Χάι» της Αμερικής, η Αντζελίνα Τζολί χτυπούσε τον Μπραντ Πιτ (και όχι εννοώντας φιλικά στην πλάτη) και το Menshouse έχει τις λεπτομέρειες…

Οικία Μπραντζελίνα/ πρωί/ κρεβατοκάμαρα

Το ρολόι δείχνει 06:59. Μια στιγμή αργότερα, γυρίζει σε 07:00. Το ξυπνητήρι αρχίζει να χτυπά και το «Χειρότερα να είναι η κάθε σου ήμερα, χειρότερα να ζεις κάθε στιγμή μαζί της» πλημμυρίζει το δωμάτιο.

Η Αντζελίνα ανοίγει τα μάτια. Εκνευρισμένη που το γομάρι δίπλα της δεν έχει σηκωθεί ακόμα, του γυρίζει με τα νύχια της τις ρώγες του σα να επρόκειτο για κουμπιά παλιού ραδιοφώνου και αυτή θέλει ν’ αλλάξει σταθμό στα FM.

«Σήκω, ακάματε!», ουρλιάζει, «Τα παιδιά 1,2 και 5 θέλουν τάισμα κι εσύ πρέπει να πας στο εργοστάσιο», ολοκληρώνει την παράλογη πρωινή της έκρηξη.

jol

«Εντάξει, εντάξει, πάω!», μουρμουρίζει νυσταγμένος ο Μπραντ και σέρνεται εκτός κρεβατιού. Ο δόλιος ο Πιτ πιάνεται από την τελευταία του λέξη και μονολογεί «Και πάω- πάω- πάω- και πάω να τρελαθώ…», όμως ευτυχώς για καλή του τύχη η γυναικά της ζωής του δεν τον ακούει.

Ειδάλλως, δύσκολα τώρα θ’ άκουγε αυτός.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Θα είχε εφαρμόσει πάνω του τη «Μέθοδο Βαν Γκογκ: αυτός, αυτή και τέλος το αυτί».

bes

Οικία Μπραντζελίνα/ μεσημέρι/ χολ

Ακούγονται κλειδιά στην πόρτα και μετά βλέπουμε τον κατάκοπο Μπραντ να μπαίνει στο σπίτι. Κρατάει μια σακούλα. «Γυναίκα, έφερα φακές να μαγειρέψεις γι’ αύριο!», φωνάζει ενθουσιασμένος και μετά περπατά με τα παπούτσια στο σπίτι.

Η Τζολί βγαίνει εκείνη τη στιγμή από το μπάνιο κρατώντας μια σφουγγαρίστρα και το όμορφο πρόσωπό της γίνεται η μάσκα του θανάτου καθώς ουρλιάζει εξαγριωμένη: «Μην πατάς εκεί που να σε πάρει- μόλις σφουγγάρισα!»

Ο σταρ του Χόλιγουντ αναφωνεί “Holly crap!” και αρχίζει να τρέχει. Ενόσω κινείται, ακούει μαχαίρια (η Αντζελίνα είναι μανιώδης συλλέκτρια) να περνάνε ξυστά από τ’ ανέπαφα, για την ώρα, αυτιά του.

kniv

Κάποια στιγμή, ένα τον πετυχαίνει πισώπλατα. Πέφτει κάτω και αρχίζει να έχει σπασμούς.

Η Άντζι πλησιάζει και αρχίζει να του τρίβει την σφουγγαρίστρα στο πρόσωπο. Τον αποκαλεί «γουρούνι» και μετά του λέει ότι καλύτερα θα ήταν να φύγει από το σπίτι.

Να πάει να μείνει 7 χρόνια στο Θιβέτ.

bre

Οικία Μπραντζελίνα/ απόγευμα/ κουζίνα

Είναι το καθημερινό μάζεμα της οικογενείας για φαγητό. Στο τραπέζι- που έχει διαστάσεις ποδοσφαιρικού γηπέδου- από αριστερά προς τα δεξιά κάθονται ο Μάντοξ, η Βιβιέν Μαρσελίν, η Ζαχάρα, ο Παξ Τιέν, η Σιλό Νουβέλ, ο Νοξ Λέον, ο Μπραντ και η Αντζελίνα.

Απόψε το μενού έχει τίμια ρεβύθια με φτωχικό ταραμά και ελιές καλαμών. Σε κάποια φάση ο Μάντοξ ζητάει λίγο ψωμί και ο Πιτ του λέει «Δεν έχει, αγόρι μου». Ο μικρός θέλει να μάθει γιατί δεν υπάρχει ψωμί και ο πατέρας του εξηγεί σε όλους πως η τελευταία του ταινία δεν πήγε πολύ καλά και από το εργοστάσιο έχουν αργήσει να τον πληρώσουν αυτόν τον μήνα.

bres

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η Τζολί αρπάζει ένα πιρούνι και το καρφώνει στην ανοιχτή παλάμη του Μπραντ, λέγοντας πως αυτή χαράμισε τα νιάτα της για να μεγαλώσει τα παιδιά, κι αυτός δεν μπορεί καν να τους παρέχει τα βασικά.

Το αίμα αναβλύζει σαν ένα μικρό ρυάκι από την πληγή, όμως σύντομα σχηματίζεται λίμνη. Να το πάρει το ποτάμι;

Ο Μπραντ αισθάνεται πληγωμένος.

Σε χέρι και ψυχή.

Οικία Μπραντζελίνα/ Βράδυ/ σαλόνι

Ο λόχος των παιδιών έχει, επιτέλους, κοιμηθεί, και οι γονείς κάθονται δίπλα- δίπλα στον καναπέ για να δουν τηλεόραση. Το ΝΒC, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία από τις 4 πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες και παίζει μόνο επαναλήψεις, δείχνει “Friends” για 64η φορά.

Βλέπουν ένα επεισόδιο της 7ης σεζόν. Ο Γουίλ, ένας παλιός φίλος του Ρος, έχει πάει στο σπίτι της Μόνικας και του Τσάντλερ για να φάει μαζί τους. Εκεί συναντά την Ρέιτσελ.

Η Ρέιτσελ, φυσικά, είναι η Τζένιφερ Άνιστον. Ο Γουίλ ο Μπραντ Πιτ. Βλέποντας τη σκηνή η Τζολί χάνει ελαφρώς την ψυχραιμία της και πετάει εξαγριωμένη το φακιόλι της στον άντρα της. Του λέει: «Καλά ρε αλήτη, πάλι τα ίδια; Πάλι μ’ αυτή την τσούλα σε βλέπω!» και μετά αρχίζει να τον σφαλιαρίζει. Ο Μπραντ προσπαθεί να της εξηγήσει πως είναι απλώς μια επανάληψη και ότι με την Άνιστον δεν είναι καν Friends πλέον, όμως η Άντζελίνα είναι ανένδοτη.

Κάνει ένα σάλτο και επιχειρεί να του βγάλει τα μάτια, αλλά ο Πιτ με κίνηση μεγάλου παίκτου που βγάζει μάτια στον αγωνιστικό χώρο τον συζυγικών καβγάδων, ξεφεύγει.

«Θέλω διαζύγιο», λέει ψυχρά η Τζολί και παίρνει φωτιά- «Είπα θέλω ΔΙΑΖΥΓΙΟ!».

Ο Μπραντ τρίβει απλά το κοκκινισμένο του μάγουλο και δε μιλάει.

«Με ακούς; Σιχάθηκα να σε βλέπω να πηγαίνεις με άλλες. Θέλω να χωρίσουμε. Αύριο θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου».

Ο Πιτ κάτι ψιθυρίζει και μετά φεύγει από το σπίτι. Αρχικά δεν ήταν ευκρινές τι είπε, όμως χάρη στη νόμιμη υποκλοπή του υπερκοριού της ΕΥΠ, μάθαμε ποια ήταν τα λόγια του:

«Αυτό είναι που λέμε “Ο δικηγόρος του διαβόλου”».

Κόλαση…

nges