γιος
Βρείτε μας στο

Ο Πάνος Καμμένος ξαναχτύπησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter καταφέρνοντας να γίνει ξανά viral. Όπως είχε γίνει στο παρελθόν σε ένα τουιτάρισμα με φωτοσοπιές και φαλλικά σύμβολα που είχε ανεβάσει ο γιος του κατά δήλωση του ίδιου του του πατέρα.

Χτες το βράδυ έγινε κάτι παρόμοιο, σαφώς όμως πιο δυνατό. Τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω σαν tweet. Μετά λοιπόν την είδηση της συμφωνίας στο Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης υπήρξε ένα κάπως… περίεργο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το tweet του δεν ήταν από τα συνηθισμένα που θα βρεις σε έναν λογαριασμό πολιτικού και δει υπουργού εν ενεργεία. Φάνηκε να έχει συμβολικό χαρακτήρα και να απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Τουλάχιστον όπως ερμηνεύτηκε στην αρχή.

Πιο συγκεκριμένα ανέβηκε η παρακάτω φωτογραφία με μία άκρη γραβάτας γεμάτη χαμογελαστά καρτούν πέη.

11 tweets που θα μπορούσε να κάνει ο γιος του Πάνου Καμμένου (Pics)

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε ένα δεύτερο tweet από τον ίδιο επίσημο λογαριασμό του αρχηγού των ΑΝΕΛ.

11 tweets που θα μπορούσε να κάνει ο γιος του Πάνου Καμμένου (Pics)

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Άμυνας δεν ξεκαθαρίζει τα πάντα. Ας πούμε ποιο παιδί του από όλα. Ας υποθέσουμε για τις ανάγκες του άρθρου ότι είναι ο γιος του. Ας υποθέσουμε ότι το δεύτερο tweet είναι του ίδιου του Πάνου Καμμένου και όχι πάλι του παιδιού του. Μόνο εικασίες και υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Σε αυτή τη διάθεση, την καθαρά υποθετική, σκεφτήκαμε διάφορα σενάρια. Σενάρια στα οποία ο Καμμενος jr αποκτάει πιο συχνή πρόσβαση στο twitter του μπαμπά του και σχολιάζει. Μόνο με φωτογραφίες και μόνο στη λογική των συμβολικών και με υπονοούμενα tweets.

Τι θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ο γιος του Πάνου Καμμένου στο twitter πριν του τα σβήσει ο μπαμπάς του

Φτιάξαμε λοιπόν 11 πιθανά tweets του υιού Καμμενου που θα ταίριαζαν στη χτεσινή βραδιά. Με την συγκεκριμένη απόφαση-συμφωνία στο Eurogroup, στο ύφος και στο χιούμορ που φαίνεται να έχει ο μικρός. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο πατέρας του με το «διευκρινιστικό» του δεύτερο τιτίβισμα.