Ο δημιουργός του θρυλικού "War Machine" έρχεται στο AthensCon! (Pics, Vid)
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Ο δημιουργός του θρυλικού “War Machine” έρχεται στο AthensCon! (Pics, Vid)

Ο σπουδαίος Κεβ Χόπγουντ έρχεται τον Δεκέμβριο στο AthensCon, στο μεγαλύτερο «συνέδριο» κόμιξ- και όχι μόνο- στην Ελλάδα!

O συνδημιουργός του War Machine, ίσως του δεύτερου πιο σημαντικού χαρακτήρα στην ιστορία του Iron Man, έρχεται στο συνέδριο μας. Ο καλλιτέχνης θα επισκεφτεί την χώρα μας και το κ οινό θα μπορεί να τον συναντήσει από κοντά και να συζητήσουν την ιστορία του χαρακτήρα και να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό σεμινάριο.

Ο Κεβ Χόπγκουντ ξεκίνησε την καριέρα του με τα κόμικς στα μέσα της δεκαετίας του ’80, δουλεύοντας ως σκιτσογράφος στο comic strip της Marvel UK Zoids. Ακολούθησαν εργασίες για διάφορους τίτλους, συμπεριλαμβανομένης των Action Force, Doctor Who και του 2000 μ.Χ., όπου συνδημιουργούσε τη σειρά Night Zero.

Για μια τριετή περίοδο ήταν ο σκιτσογράφος της σειράς Iron Man της Marvel. Κατά τη διάρκεια της θητείας του σοτν τίτλο συν-δημιούργησε το χαρακτήρα War Machine, ο οποίος συμπρωταγωνιστήσε σε πολυάριθμα spin-offs και έκανε πολλές μεγάλες εμφανίσεις στις ταινίες Iron Man και Avengers.

Ο Κεβ περνάει τώρα τον χρόνο του μεταξύ της εργασίας του στα κόμικς και στον ευρύτερο κόσμο της απεικόνισης παιδικών θεμάτων. Οι συνεργασίες του συμπεριλαμβάνουν την Marvel Comics, την Games Workshop, το Πανεπιστημίο της Οξφόρδης, την DC Thompson, το BBC Worldwide, το Macmillan, την 2000 AD, Franklin Watts, Pearson, Barrington Stoke, Real Reads, Cambridge University Press, Eaglemoss, Usbourne και Badger Publishing.