«Ο αυνανισμός τυφλώνει»… και όχι μόνο

Για κάποιους από τους συνανθρώπους μας κάθε χρόνο, η τύφλωση δεν είναι η χειρότερη επίπτωσή του.
«Ο αυνανισμός τυφλώνει»... και όχι μόνο
11 Φεβρουαρίου 2018 | 00:31

Σύμφωνα με όσα είπε στην γερμανική Bild ο Δρ. Χάραλντ Βος, 80-100 Γερμανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο λόγω… υπερβάλλοντος ζήλου και χρήσης επικίνδυνων τεχνικών κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Αν κάνουμε αναγωγή στον παγκόσμιο πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι 1-2 άνθρωποι ανά εκατομμύριο εγκαταλείπουν τον μάταιο τούτο κόσμο κάθε χρόνο απλώς και μόνο επειδή προσπάθησαν να γίνουν λίγο πιο μερακλήδες κατά τη διάρκεια του χερογλύκανου!

Τα βασικά: Η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων είναι άνδρες (οι γυναίκες είτε έχουν πιο περιορισμένη φαντασία ή λιγότερο θάρρος ή το ευχαριστιούνται πιο έντονα ούτως ή άλλως, οπότε δεν έχουν λόγο να ψάχνονται). Τα πιο συχνά άιτια σ’ αυτού του είδους τους θανάτους -σύμφωνα με τον Δρα Βος, είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ, αν και επίσημα στατιστικά δεν υπάρχουν μια και πολλές φορές οι συγγενείς των θυμάτων -από ντροπή ή αμηχανία γι’ αυτό που αντικρύζουν- αφαιρούν στοιχεία από το χώρο.

Κι εντάξει, από (αυτο)ασφυξία ξέρουμε ότι έχει πάει ο Μάικλ Χάτσενς των INXS και ο Ντέιβιντ Καραντάιν (σ.σ. ο Bill του “Kill Bill”, αν δεν σας έρχεται με τη μία), όμως φαίνεται ότι με σακούλες και οριακούς στραγγαλισμούς πειραματίζεται πολύς λαός -και κάποιοι απ’ αυτούς δεν υπολογίζουν σωστά το πότε πρέπει να σταματήσουν. Όπως σημειώνει ο Δρ. Βος, αν πιεστούν και οι δύο αρτηρίες ταυτοχρόνως, αναισθητοποιείσαι το πολύ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα κι από εκεί και μετά έχει μόνο κατηφόρα…

Επίσης, στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να τονιστεί ότι συχνά συμμετέχει και παρτενέρ για να κρατάει σφιχτά τη σακούλα, μια και ο αυνανιζόμενος ανησυχεί μήπως και το ένστικτο της επιβίωσης τον κάνει να μην κρατάει μόνος του τη σακούλα στο πρόσωπό του τόσο σφιχτά ή για τόσο πολύ και χαλάσει η ηδονή της κορύφωσης. Το αυτό και στην περίπτωση του ηλεκτροσόκ. Αυτό τώρα άραγε λογίζεται ως φόνος, συνέργεια σε φόνο ή πρόκειται για ακούσια αυτοκτονία; Ποιος να ξέρει, όπως και να ‘χει η νομική ερμηνεία στο θέμα έρχεται δεύτερη σε σχέση με την έκταση που έχει πάρει το συμβάν παγκοσμίως.

Και ιδού τα πραγματικά δύσκολα: Αν στη Γερμανία των 82 εκατομμυρίων ανθρώπων, 80-100 την πατάνε ετησίως, αυτό σημαίνει ότι στα δικά μας τα μέρη 10-13 νοματαίοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από σακούλα ή ρεύμα, μένοντας κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι. Ή μήπως δεν είμαστε τόσο βιτσιόζοι, αλλά πιο παραδοσιακοί στην «παχιά» μας; Ουδείς γνωρίζει μια και -εξ’ όσων μπορώ να γνωρίζω- καμία τέτοια περίπτωση θανάτου δεν έχει δημοσιοποιηθεί στον ελληνικό Τύπο. Στατιστικά, πάντως, πρέπει να έχει υπάρξει περιστατικό/ά, όπως και άλλα που για δευτερόλεπτα ή από καθαρή τύχη δεν επήλθε το μοιραίο.

«Μπράβο, την έγραψες τη μ@λ@κία σου», θα σκέφτεστε κάποιοι, ιδίως αν είστε φαν του σπορ «την ψάχνουμε στον αυνανισμό με διάφορους τρόπους». Ναι, μπορεί. Εσείς, πάντως, σκεφτείτε το ξανά και μην την κάνετε την μ@λ@κία. Σκοτώνει.

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved