Σεφερλής
Βρείτε μας στο

Και όμως είναι αλήθεια. Η προγραμματισμένη παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Ζητείται Ψεύτης» ματαιώθηκε, έτσι ξαφνικά, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο λόγος, όσο και αν μοιάζει απίστευτος έχει να κάνει με την…μαρκίζα. Η εταιρία Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. που είναι υπεύθυνη για τις παραγωγές στο Θέατρο Παλλάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στη ματαίωση της παράστασης.

Η επιστολή αναφέρει πως η παραγωγός εταιρία βρίσκεται «στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 προέκυψαν θέματα που έχουν να κάνουν με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, οικονομικού χαρακτήρα αλλά και κάποια ακόμη που έχουν να κάνουν με τη σειρά εμφάνισης των ηθοποιών στη μαρκίζα του θεάτρου.

Ένα ακόμη σημείο διαφωνίας ήταν και η απαίτηση της εταιρίας παραγωγής να μην έχουν οι ηθοποιοί άλλες υποχρεώσεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο πριν την παράσταση.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη ενώ ο θίασος της παράστασης αριθμεί συνολικά 25 άτομα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες από την παραγωγό εταιρία για να γίνει η παράσταση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το αυτογκόλ του Μάρκου: Ο αστείος λόγος για τον οποίο κόπηκε η παράσταση του Σεφερλή

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…