Αληθινά μέχρι την τελευταία λέξη: Τα 5 μεγαλύτερα ελαττώματα ενός Τοξότη
Βρείτε μας στο

Ο γνωστός αστρολόγος μέσα από το oroskopos.gr έδωσε τις προβλέψεις του για το 2019. Αρκετά θα είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν τη νέα χρονιά, όμως ένα θα κάνει θραύση. Ο Τοξότης. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τους Τοξότες και δείτε και τα υπόλοιπα ζώδια εδώ. 

Προσωπική αναγέννηση, εργασιακές ανακαλύψεις

Το 2019 έχει φέρει ήδη τον Δία στο χώρο του ζωδίου. Μια εποχή ανανέωσης και αποκατάστασης ξεκινά για εσάς με αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Παρόλο που η περίοδος είναι μεταβατική για τους περισσότερους , ο χρόνος αυτός μπορεί να αποδειχτεί αποφασιστικός στη ζωή σας.

Μετά από το ψυχολογικό αδιέξοδο που βρεθήκατε τα προηγούμενα χρόνια και κάποιες πρόσφατες αντιξοότητες που σας ωρίμασαν, ίσως περισσότερο από όσο επιθυμούσατε, ήρθε η χρονιά να ξαναβρείτε τη δύναμη και την αισιοδοξία για να αξιοποιήσετε τη δύναμη και τις γνώσεις που διαθέτετε πλησιάζοντας περισσότερο στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων προσδοκιών σας.

Την χρονιά αυτή πρέπει να κάνετε αρκετές αλλαγές ουσίας στη ζωή σας και είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν και τα γεγονότα στην εξέλιξή τους. Ωτόσο ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στον Αιγόκερω σας επισημαίνουν να ελέγχετε το κλίμα που επικρατεί, αλλά και τον δικό σας βηματισμό. Επωφεληθείτε λοιπόν όσο περισσότερο από τις ευκαιρίες που έρχονται για να νιώσετε επιτυχημένες και ικανοποιημένες.

Στα αισθηματικά σας θα αποφασίσετε  να κάνετε μια εκκαθάριση από  τά άγχη που σας άφησαν οι εμπειρίες και οι σχέσεις σας του παρελθόντος. Εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας σε εκείνους που επιμένουν να είναι κοντά σας. Η δυσαρμονία του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς με τον Δία στο ζώδιό σας, θα σας παραπλανήσει λίγο μέχρι τα μέσα της Άνοιξης. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε την αρέσκεια για κάποιον ή την επιλογή σας σε κάτι. Καταπολεμήστε τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις σας και προσπαθήστε να δείτε την πραγματικότητα.

Μην εμπλέκεστε σε ερωτικές σχέσεις που μπορεί να σας βασανίσουν αργότερα, ή να σας διαψεύσουν. Προτιμήστε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει χωρίς να σας περιορίζει. Μετά τα μέσα της Άνοιξης θα νιώσετε έτοιμοι  για κάτι πιο σοβαρό. Αξίζει να το υπερασπιστείτε, προσέξτε όμως τις διαδρομές του Καλοκαιριού και προχωρήστε πιο αποφασιστικά το Φθινόπωρο. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες για το είδος της συντροφιάς που αναζητάτε.  Γι αυτό αφήστε τον να κυλήσει αβίαστα.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας θέματα. Εκκινήσεις καινούριες, αλλαγές συνθηκών, νέες προοπτικές ή προτάσεις, διανθίζουν την χρονιά αυτή. Αργά ή γρήγορα σας οδηγούν σε επιτυχίες και σε μια καινούρια σταθερότητα. Φροντίστε να έχετε υπομονή την ώρα που θα υπάρχουν καθυστερήσεις και να επιταχύνετε το βήμα σας την ώρα που θα ανοίγει ο δρόμος. Φανείτε συνεργάσιμοι  και περισσότερο ευέλικτοι  και τολμήστε μετά το Καλοκαίρι σε κάτι πιο εντυπωσιακό και ριψοκίνδυνο τόσο στον εμπορικό, όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Ακόμα, χάρη του αντικειμένου της εργασίας σας και της προώθησής του, διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Πολλοί  από εσάς θα επιτύχετε μια μετεκπαίδευση στο εξωτερικό.

Η βελτίωση των οικονομικών σας προχωρά αργά, αλλά σταθερά.  Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συμβάλλει να υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις και πρόσκαιρες δυσκολίες που θα είναι όπως είπαμε παροδικές. Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνοντας εξέλιξη στην εργασία, θα βελτιώσει σταδιακά τα οικονομικά. Είναι όμως αλήθεια πως οι περισσότεροι από εσάς, μετά το Καλοκαίρι, θα μπορέσετε να είστε πιο ήρεμοι  και πιο σταθεροί  δημιουργώντας καλύτερες βάσεις για την μελλοντική, οικονομική σας αναδιοργάνωση.

Δείτε τι προβλέπει και για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ