Προβλέψεις ζωδίων από την Άση Μπήλιου - Αυτά θα σας συμβούν πραγματικά μέσα στο 2019
Βρείτε μας στο

Λίγες ημέρες έμειναν αγαπημένες μου αναγνώστριες και αναγνώστες για να μας αποχαιρετήσει και το 2018, ένα ακόμα έτος στον υπέροχο 21ο αιώνα που διανύουμε, έναν αιώνα γεμάτο χαρές, ευτυχία, επιτυχία και παγκόσμια ειρήνη.

Όλοι μας περιμένουμε να μας μπει το 2019 ακόμα πιο ευχάριστα και φυσικά εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες για να είναι επιτυχημένο στις προβλέψεις των ειδικών στο θέμα μέλλον. Στους αστρολόγους.

Μία από αυτές, με τεράστιας εγκυρότητας μελλοντολογικό προφίλ, είναι και η συμπαθέστατη και πάντα χαμογελαστή Άση Μπήλιου. Η τηλεοπτική αστρολόγος που ακουλουθούν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατών και εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Και φέτος η Άση Μπήλιου έχει ετοιμάσει έναν πλήρες αστρολογικό χάρτη με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τι σας περιμένει στα ερωτικά, στα οικονομικά, τα επαγγελματικά, τι θα πετύχετε από τους στόχους σας, πού πρέπει να ποντάρετε και όλες τις εκπλήξεις που θα σας φέρει το επερχόμενο έτος, πουλάκια μου.

Όμως, όπως κάθε πρόβλεψη ενός ειδήμονα, πάντα θα υπάρχει ένας άλλος συνάδελφός του που θα τον αμφισβητήσει. Το ζούμε στους μετεορολόγους, στους σεισμολόγους, αλίμονο αν δεν το συναντούσαμε και στους αστρολόγους.

Αυτός ο ειδήμονας που θα αμφισβητήσει τα λεγόμενα και γραφόμενα της κας Μπήλιου είναι ο υποφαινόμενος, ο οποίος έφτιαξε τον δικό του αστρολογικό χάρτη, σε αντιπαραβολή με αυτόν της γλυκιάς αστρολόγου. Έναν διαφορετικό χάρτη, έναν φωτοχάρτη, αν μου επιτρέπετε.

Στις μπροστινές φωτογραφίες βλέπετε οπτικοποιημένα με παραδείγματα, πώς προβλέπει το 2019 για εσάς η Άση Μπήλιου, πάντα με έναν τόνο αισιοδοξίας.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Πατώντας πάνω τους θα δείτε τις δικές μας προβλέψεις, για να ξέρετε πώς να πορεύεστε τις επόμενες 365 ημέρες που έρχονται οσονούπω. 

Να δούμε ποιος από τους δύο θα επιβεβαιωθεί. Ραντεβού ξανά εδώ, σε έναν χρόνο από τώρα.

Μακάρι να είναι και η Άση Μπήλιου μαζί μας να βγάλουμε τις κάρτες και να συγκρίνουμε τα αποτελέσματά μας. Μακάρι.