Τι προέβλεπαν οι αστρολόγοι για το 2018 και τι συνέβη στ' αλήθεια
Βρείτε μας στο

Άλλο ένα υπέροχο έτος πλησιάζει στο τέλος του και λίγες ημέρες πριν φύγει κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας. Έναν απολογισμό όσων πετύχαμε, όσων αποτύχαμε και όσων έχουμε να προσμένουμε για το 2019. Το ίδιο δηλαδή που έγινε στο τέλος του 2017 περιμένοντας την φετινή χρονιά. Ευτυχώς τότε ήμαστε άκρως προετοιμασμένοι.

Και αυτό γιατί είχαμε εμπιστευτεί τους αστρολόγους μας. Πιστοί στις προβλέψεις τους, ακολουθήσαμε τις συμβουλές τους και βήμα βήμα προγραμματίσαμε τη ζωή μας για όλα τα όμορφα, όλα τα σπουδαία, όλα τα άξια λόγου που θα έπεφταν στον δρόμο μας το 2018.

Οι προβλέψεις τους ήταν για μία ακόμα χρονιά ακριβείς και αξιόπιστες. Πέτυχαν σε κάποιες περιπτώσεις σε ποσοστά που αγγίζουν στημμένες εκπλογές σε δικτατορικά καθεστώτα.

Στα προσωπικά, στα επαγγελματικά, στα οικογενειακά, παντού, όπου τους εμπιστευτήκαμε έπεσαν μέσα, σαν να έδωσες πιστόλι στην Άννα Κορακάκη και της ζήτησες να πετύχει το κέντρο του στόχου.

Εδώ στο Menshouse, προσπαθώντας να κάνουμε μία σύνοψη των προβλέψεων των αστρολόγων για το 2018 που ήταν επιτυχημένες, δημιουργήσαμε ένα φωτορεπορτάζ με κάρτες που γυρίζουν και σου δείχνουν τι πραγματικά συνέβη μετά από κάθε πρόβλεψη.

Δείτε το και ανατρέξτε και εσείς στις δικές σας αναμνήσεις από το 2018, όπως ακριβώς είχαν προβλεφθεί ότι θα συμβούν από τους ασστρολόγους. 

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της