Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των ανδρών με γένια και των αξύριστων στον έρωτα
Βρείτε μας στο

Της Μάρως Καρούση απ’ το Belikeyou.gr

Κοίταξε τώρα να δεις. Δεν είναι μυστικό πως όσο περνούν τα χρόνια, οι γυναίκες αποκτούν έναν κοινό παρονομαστή γούστου, που εστιάζει … στις τρίχες.

Πολύ δύσκολα πλέον θα ακούσεις στα εμφανισιακά bonus ενός άντρα, το να είναι φρεσκοξυρισμένος. Αυτό μας δείχνει ένα και μόνο πράγμα, πως τα μούσια, και επαναλαμβάνω τα γένια εννοούμε γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μας αρέσουν πολύ.

Και επειδή χωρίς επιστημονικά πορίσματα κάθε θεωρία μας μένει απλώς μετέωρη, έχω την αντίστοιχη έρευνα που μας επιβεβαιώνει.

Στο Πανεπιστήμιο του Kουίνσλαντ της Αυστραλίας, λοιπόν, εξετάστηκαν 8.500 γυναίκες οι οποίες κοίταξαν φωτογραφίες αντρών με περιποιημένο μακρύ μούσι, αξύριστους και ατημέλητους μέχρι φρεσκοξυρισμένους.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Οι γυναίκες στην πλειονότητα τους, θεώρησαν ως πιο ελκυστικούς τους αξύριστους και πιο ατημέλητους άντρες συγκριτικά με τις άλλες κατηγορίες. Όμως, όταν ερωτήθηκαν εάν τους θεωρούν με μια πρώτη ανάγνωση, material για σοβαρή σχέση σε απλά ελληνικά, εκείνες απάντησαν πως όχι.

Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των ανδρών με γένια και των αξύριστων στον έρωτα

Η γοητεία του αξύριστου και απεριποίητου bad boy δεν εμπνέει καμία γυναίκα για κάτι πιο σοβαρό αλλά για κάτι που θα έχει ημερομηνία λήξης, με τις κάτι παραπάνω από το μισό απαντήσεις των γυναικών της έρευνας, να εστιάζουν στο ότι αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για one night stand.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Αναγκαστικό σχόλιο 1: Και μετά έχουμε το θράσος να κατακρίνουμε τους άντρες για το πόσο επιφανειακοί είναι.

Αλλά ας συνεχίσουμε με την έρευνα γιατί έχει και άλλα info να μας προσφέρει. Οι γυναίκες λοιπόν που απάντησαν, ότι οι άντρες με γένια λίγων ημερών είναι κατάλληλοι για one night stand ή για μια περιπέτεια με ημερομηνία λήξης, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, συμπληρώνοντας πως τέτοιου τύπου αρσενικά αποτελούν την ιδανική επιλογή για … παράλληλη σχέση αφού τους αποπνέουν κάτι το παράνομο και s e x y.

Αναγκαστικό σχόλιο 2: Και μετά έχουμε το θράσος να κατακρίνουμε τους άντρες για το πόσο επιρρεπείς είναι σε παράλληλες σχέσεις.

Κορίτσια μου και μη χειρότερα!