Τα πιο λαμπερά μαργαριτάρια του: Οι 5 on air γκάφες του Γιώργου Αυτιά που έγραψαν ιστορία (Vids)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τα πιο λαμπερά μαργαριτάρια του: Οι 5 on air γκάφες του Γιώργου Αυτιά που έγραψαν ιστορία (Vids)

Καλύτερες απ' το χθεσινό «υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι - δεν τρώνε για να πληρώνουν το ρεύμα»...

Δεν έχει σημασία αν τον γουστάρεις ή αν δεν θες να τον βλέπεις δευτερόλεπτο. Αν τον θεωρείς καταξιωμένο δημοσιογράφο ή τον ορισμό του λαϊκιστή. Σε όποια κατηγορία και αν εντάσσεσαι, ένα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις:

Ότι ο Γιώργης ο Αυτιάς είναι «περιβόλι». Ότι δεν σ’ αφήνει ποτέ να βαρεθείς. Ότι η εκπομπή του είναι μια διαρκής πηγή επικών σκηνικών. Και ότι οι γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει κατά καιρούς είναι από τα διασκεδαστικότερα highlights της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:

Συζήτηση με «κονσέρβα» Ψωμιάδη

Πιθανότατα η κορυφαία στιγμή του. Ένα μικρό έπος. Και όπως συμβαίνει με όλα τα κινηματογραφικά έπη, είχε και… σίκουελ. Έχοντας κρίνει ότι η συζήτησή του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη παραήταν ενδιαφέρουσα για να την απολαύσουν μόνο όσοι την παρακολούθησαν live, ο Γιωργάρας την επανέλαβε δυο μέρες ακόμα! Κάνοντας κανονικά συζήτηση με το video, αλλάζοντας αντιδράσεις και δείχνοντας το ίδιο έκπληκτος από τις (μαγνητοσκοπημένες) απαντήσεις του Πανίκα.

Αλλαγή ώρας

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα όλους μας μπερδεύει. Έστω μια φορά στη ζωή μας, όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί αν στην αλλαγή της ώρας αυτή πάει μια ώρα μπροστά ή μια ώρα πίσω. Οπότε πώς να κακολογήσουμε τον Γιώργη για τη φορά που επεδίωξε να το εξηγήσει «στον αέρα» της εκπομπής του και έπειτα από ένα ασύλληπτο παραλήρημα, κατάφερε να μην έχει βγάλει ούτε ο ίδιος άκρη για το τι ακριβώς ισχύει;

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Ο… ζεν αγρότης

Φιλοξενούμενος της εκπομπής εν μέσω εντατικών κινητοποιήσεων του κλάδου του, αγρότης κάνει το ολέθριο σφάλμα να παρουσιαστεί… ήρεμος. Πού ακούστηκε, αγρότης να βγαίνει στην εκπομπή του Αυτιά και να μένει ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ! Όπως είναι λογικό, ο Γιώργος εξερράγη με την πραότητα του καλεσμένου. Εξανέστη με τη φλωριά του. Και αφού προσπάθησε (μάταια) να τον «κουρδίσει» για να ξεσπάσει, αναρωτήθηκε εύλογα: «Εγώ θα στα λέω»;;;

Τι Μήτρογλου, τι Αρδίζογλου…

Κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων έχει δείξει επανειλημμένως την έφεσή του στα… βαφτίσια. Το καλύτερο σαρδάμ του ωστόσο το έκανε πάνω σε κουβέντα. Ή μάλλον πάνω στον ενθουσιασμό του. Συνεπαρμένος από την ηρωική ισοπαλία της Εθνικής στο Βέλγιο, ο Γιώργαρος μπέρδεψε τον σκόρερ Μήτρογλου με τον Αρδίζογλου. Και απτόητος από την τσιφτεκιά που άφησε κάγκελο το πάνελ, μας υπενθύμισε ότι «κάνω τα λάθη μου, γι’ αυτό μ’ αγαπάτε».

«Κύριε Μητρόπουλε, πού το βρήκατε αυτό;»

Αν δεν είχε προηγηθεί το έπος με τον Ψωμιάδη, θα ήταν το πιο λαμπερό μαργαριτάρι στο κολιέ με τις τηλεοπτικές του παρόλες. Αφού έφτιαξε τον Αλέξη Μητρόπουλο, αφού επαίνεσε το κατόρθωμά του να βρει αποκαλυπτικό έγγραφο, απηύθυνε ερώτημα που… ήλπιζε να μείνει ρητορικό. Ευτυχώς που στην απάντηση-ξεβράκωμα «εσείς μου το δώσατε» έδειξε αντανακλαστικά μεγάλου παρουσιαστού (που θα ‘λεγε κι ο Αλέφας). Και το ‘σωσε λέγοντας «και το βρήκατε αμέσως, είναι φοβερό».