Αγνώριστες: Πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνουν 7 παίκτριες του GNTM (Pics)

Ελάχιστες εβδομάδες έχουν περάσει από το φινάλε του πολύ επιτυχημένου ριάλιτι μόδας του Star «Greece’s Next Top Μodel» που κρατούσε καρφωμένο στις τηλεοπτικές του οθόνες μεγάλη μερίδα του κοινού και έκανε γνωστές μία σειρά από κορίτσια που κυνηγούσαν το όνειρό τους στον χώρο της μόδας.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Ειρήνη Καζαριάν αλλά μέσα από τα σόσιαλ μίντια και άλλες κοπέλες πήραν τη δημοσιότητα που τους αναλογούσε, όχι πάντα για το καθέ αυτού κομμάτι των ικανοτήτων τους στην πασαρέλα και στις φωτογραφίσεις.

Τα φώτα της δημοσιότητας όμως σιγά σιγά άρχισαν να σβήνουν καθώς άλλα ριάλιτι πήραν τη θέση του GNTM στην prime time ζώνη και το MasterChef έφερε τους επίδοξους σεφ στη θέση των επίδοξων top model.

Τι απέγιναν όλα αυτά τα κορίτσια που για λίγους μήνες μας απασχολούσαν με τις δυσκολίες τους να χωρέσουν στα ρούχα τους, να αντέξουν τα κομμένα τους μαλλιά και να γευτούν αμελέτητα ταύρου δείχνοντας παράλληλα σέξι και ποθητές;

Πώς μοιάζουν αυτήν την περίοδο 7 από τις παίκτριες αυτές; Τι δουλειά κάνουν; Έμειναν στον χώρο της μόδας; Πόσο τους βοήθησε η δημοφιλία τους στις νέες τους καριέρες;

Οι απαντήσεις στα καίρια και καυτά αυτά ερωτήματα που απασχολούν τόσο κόσμο δίνονται στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Αν σου άρεσε πάτα