Τα έδωσε όλα: Η πιο hardcore ερωτική ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ (Pics)

Μεταξύ μας, δεν υπάρχει άντρας που δεν έχει απολαύσει την ιέρεια των αισθησιακών ταινιών στη διασημότερη παραγωγή της καριέρας της. Αυτή που μέχρι σήμερα παραμένει στην κορυφή της λίστας με εκείνες που πούλησαν περισσότερο από όλες.

Το Flashpoint του Μπραντ Άρμστρονγκ και της Wicked  μπορεί να κόστισε 220.000 δολάρια για 109 λεπτά σκληρού πορvό, κανείς όμως δεν βρέθηκε να θεωρήσει σπατάλη τα χιλιάρικα που έπεσαν στα πόδια της Τζένα.

Και ποιος θα τολμούσε βλέποντας τη στα κόκκινα, με το ξανθό μαλλί πιασμένο ψηλά και φορώντας μόνο τα πολύ απαραίτητα (κι αυτό γιατί το εντελώς γυμvό δεν θα εξυπηρετούσε το όλο διαστροφικό κλίμα) και σε mood ξαναμμένης πυροσβέστριας.

Τα έδωσε όλα: Η πιο hardcore ερωτική ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ (Pics)

Τις φωτιές, πάντως, δεν τις έσβησε. Τις άναψε. Και χωρίς καν να πιάσει τη μάνικα. Κυριολεκτικά τουλάχιστον…

Βρισκόμαστε πίσω στο 1998. Το Flashpoint κυκλοφορεί και η φήμη της 24χρονης τότε Τζένα απογειώνεται. Μαζί της βρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Άσια Καρέρα, Μπρίτανι Άντριους και Τζιλ Κέλλυ, με την Τζέιμσον να λέει το «ναι» σε κάθε ανδρική φαντασίωση. Το λεσ βιακό με την Άντριους δε, μπήκε στα best of the best της.

Τα έδωσε όλα: Η πιο hardcore ερωτική ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ (Pics)

Συνολικά, την είδαμε σε τρεις σκηνές: Με τον Mickey G, τον TT Boy (στις φωτιές, ναι) και τη Μπρίτανι Άντριους.

Χαρακτηριστικότερη σκηνή όλων, εκείνη που η ξανθιά σούπερ σταρ απογειώνει τον παρτενέρ της μέσα στις φωτιές, τολμώντας να κάνει τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε.

Παρά το απλό του όλου πράγματος –απλό από την άποψη ότι στη σκηνή πρωταγωνιστούν μόνο δύο- οι λάτρεις του είδους κάνουν λόγο για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της Τζέιμσον. Στα highlights, οι ψηλές, κατακόκκινες λάτεξ μπότες που αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των ‘90s.Τα έδωσε όλα: Η πιο hardcore ερωτική ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ (Pics)Η εν λόγω ταινία θεωρήθηκε υπερπαραγωγή τόσο λόγω των πρωταγωνιστών της όσο και διότι είχε και το στοιχείο της δράσης. Πυροσβεστικά, εξωτερικά γυρίσματα με… θέα και σπέσιαλ εφέ έκαναν το θαύμα τους.

Για πολλούς, παραμένει στο νούμερο ένα παρότι έχουν συμπληρωθεί 20 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της προβολή. Τα βραβεία υπήρξαν πολλά και τα αρσενικά που ορκίστηκαν στη Τζένα μετά από αυτή ακόμα περισσότερα.

Τα έδωσε όλα: Η πιο hardcore ερωτική ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ (Pics)

Επανακυκλοφόρησε μάλιστα 10 χρόνια μετά στην επετειακή «Χ» έκδοσή της. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι ένα πράγμα…

Αν σου άρεσε πάτα