Σκληρές εικόνες: Δείτε πώς θα είναι 19 επώνυμοι στα 70 τους χωρίς Face App (Pics)
Βρείτε μας στο

Η τρίτη ηλικία δεν είναι ντροπή ούτε πρέπει να την κρύβουμε από τις φωτογραφίες στο ίντερνετ και ιδιαίτερα τα κοινωνικά δίκτυα. Ας πάψει πια η χούντα και η τρομοκρατία των νιάτων.

Όλες οι ηλικίες έχουν την ομορφιά τους. Μερικοί μάλιστα νέοι βιαζόμαστε να γεράσουμε. Μακάρι να είχαμε έναν τρόπο να μάθουμε πώς θα είμαστε 20, 30, 40, 70 χρόνια μετά για να δούμε αν αξίζει τον κόπο. Πιο πολύ όμως θα μας ένοιαζε να μάθουμε πώς θα ήταν οι άλλοι γύρω μας στην τρίτη ηλικία. Ας το παραδεχτούμε.

Με τη βοήθεια των πανάκριβων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων ανάπλασης προσώπου πήραμε τις τωρινές φωτογραφίες επωνύμων και δημιουργήσαμε μια ψηφιακή απεικόνισή τους όταν οι ίδιοι θα βρίσκονται στα 70 τους χρόνια.

Δε θα πούμε ψέματα. Δεν το συνηθίζουμε εξάλλου. Η διαδικασία και το επιστημονικό υπόβαθρο που κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο πείραμα (καμία σχέση με το φτηνιάρικο Face App) είναι τεράστιο και τα αποτελέσματα πολλές φορές μπορεί να είναι σοκαριστικά.

Η λίστα που επιμελώς δημιουργήσαμε περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα από διάφορους χώρους του θεάματος, της πολιτικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Στην πραγματικότητα σάς ικανοποιούμε τον απόκρυφό σας πόθο να μάθετε πώς θα ήταν ο αγαπημένος σας σταρ όταν φτάσει την τρίτη ηλικία.

Δεν χρειάζονται ευχαριστώ. Οι κρυφοί σας πόθοι είναι διαταγές μας. Απολαύστε τους και δίνουμε ξανά ραντεβού όταν όλοι αυτοί βρίσκονται στα 70 τους να δούμε πόσο μέσα θα έχουμε πέσει.

Και δεν είναι μόνο 4-5. Δεν είμαστε ούτε τεμπελχανάδες ούτε η Ντε Αγκοστίνι να σας προσφέρει το πρώτο τεύχος με το πρώτο κομμάτι του πλαστικού σκελετού δεινόσαυρου που φωσφορίζει στο σκοτάδι σε τιμή γνωριμίας και μετά να σας πουλάει τα υπόλοιπα σε τιμές πλουτωνίου.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Εμείς στο menshouse κάναμε δουλίτσα και ετοιμάσαμε 19 από δαύτους και τους προσφέρουμε ΤΣΑΜΠΑ. Κάποιος θα ρωτήσει «και γιατί όχι 20;». Είκοσι θα κούραζαν θα του απαντήσουμε και θα του ρίξουμε και ένα πλοκ γιατί ήταν είρων και δεν σου αξίζει ούτε η τεχνολογία μας ούτε ο κόπος μας.

Για να δείτε πώς θα είναι πατήστε στο κάτω μέρος της φωτογραφίας και θα γίνει η αποκάλυψη