Αλήθεια που τσακίζει: Πώς ήταν η ζωή μας πριν γνωρίσουμε τον Χαράλαμπο του MasterChef και πώς είναι σήμερα (Pics)
Βρείτε μας στο

Η δεύτερη σεζόν του MasterChef, του ριάλιτι διαγωνισμού μαγειρικής του Star, έφερε μία πλείάδα νέων παικτών που θέλουν να κερδίσουν τον ομώνυμο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και να διαφημίσουν τις ικανότητές τους σε μελλοντικούς εργοδότες αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν αναγνωρίσιμοι από τους πάντες.

Οι νέοι παίκτες είναι πολύ πιο υποψιασμένοι από τους περυσινούς και έχουν μπει με φόρα, τουπέ αλλά και πολύ πιο αγριεμένη συμπεριφορά από παίκτες άλλων περιόδων.

Παίκτες που απειλούν συμπαίκτες, που απειλούν κριτές, που βρίζουν, που αρνούνται να συνεργαστούν με άλλους συμπαίκτες τους, παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πιο ψηλά από άλλους, παίκτες που χρησιμοποιούν προσωπικές ιστορίες για να συγκινήσουν, παίκτες που την πέφτουν στους κριτές.

Από όλα έχει ο μπαξές φέτος και ένα από τα λουλούδια αυτού του μπαξέ είναι ο Χαράλαμπος. Ο Κύπριος σεφ που «συγκίνησε» το κοινό περνώντας τις οντισιόν, μίλησε για το bullying Που δέχτηκε στην κουζίνα τα χρόνια που πέρασαν.

Ο ίδιος παίκτης πριν λίγες ημέρες έδειξε τι πάει να πει bullying σε συμπαίκτη του, υποτίθεται ισότιμο μέλος μίας ομάδας που αποτελούσαν μόνο οι δυο τους. Κάποιες εβδομάδες πριν έκανε κάτι αντίστοιχο σε ομαδική δοκιμασία με πολλά άτομα στην Ιχθυόσκαλα κερατσινίου.

Ο Παντελής, ο παίκτης που όσο και αν προσπάθησε δεν μπορούσε να τον κάνει να λογικευτεί και να συνεργαστεί, άκουσε τα πάντα. Φωνές, υστερίες, είδε τον συμπαίκτη του να μην του δίνει καν το χέρι, να εύχεται να χάσουν και να βγουν αντιμέτωποι ώστε να τον πετάξει απο το παιχνίδι, τον είδε να αρνείται να κάνει απλά πράγματα που γίνονται μεταξύ συνεργατών.

Ο Παντελής όμως άντεξε, ήταν σε μία ζεν κατάσταση και δεν κατέρρευσε ούτε αντέδρασε άσχημα σε ό,τι και αν έζησε από τον Χαράλαμπο. Όχι όμως και το κοινό της εκπομπής, το οποίο μέσω των social media ξεσπάθωσε εναντίον του «Χάμπου».

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Θα άντεχαν και άλλοι όμως σε μία τέτοια συμπεριφορά; Τι επιπτώσεις θα είχε το πέρασμα του Χαράλαμπου από τις ζωές των ανθρώπων. Όχι άγριων ανθρώπων, των πιο ήρεμων ανθρώπων, σε ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Ανθρώπων ήσυχων και ειρηνικών.

Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες θα δείτε τις επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων και στη φύση, 15 λεπτά μετά από ένα τυπικό πέρασμα του Χαράλαμπου.