4 πικρές αλήθειες για το s e x που πρέπει (επιτέλους) να χωνέψεις

Της Μάρως Καρούση απ’ το Belikeyou.gr

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που φαντάζει εξαιρετικά ουτοπικό σε κάθε ρομαντική κομεντί που σέβεται τον εαυτό της, αυτό είναι το s e x. Εκείνος εξαιρετικά έμπειρος και πιθανότατα συγγενής του μάντη Κάλχα, γνωρίζει από την πρώτη κιόλας φορά που την συναντάει, κάθε σπιθαμή του σώματός της και πώς να κάνει την βραδιά τους αξέχαστη. 

Εκείνη εξαιρετικά χαλαρή, εξαιρετικά flexible, σαν άλλη Κομανέτσι, είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει με τα skills της. Και εκείνη ναι, από την πρώτη φορά που συναντιούνται. 

Τα πράγματα στο κομμάτι του s e x στην πραγματική ζωή, όμως, διαφέρουν κατά πολύ από όσα έχουμε «διδαχθεί» ανά τα χρόνια μέσω ταινιών, ιστοριών και αφηγήσεων. 

Ποιες είναι λοιπόν εκείνες οι τέσσερις, κάπως πιο κρυφές αλήθειες που καλό θα ήταν να παραδεχτούμε κάποια στιγμή;

4 πικρές αλήθειες για το s e x που πρέπει (επιτέλους) να χωνέψεις

Οι μισές στάσεις που έχεις δει, δεν μπορούν να συμβούν 

Εκτός και αν είστε και οι δύο αθλητές της ενόργανης, όλα τα άλλα είναι απλώς λόγια.

Εάν όμως δεν είστε και έχεις δει και θαυμάσει μερικές πικάντικες στιγμές που σκέφτεσαι «Μα πώς γίνεται έτσι, θα δοκιμάσω και εγώ», μην το κάνεις, δεν θα βγει. Το μόνο που μπορεί να βγει είναι από σπόνδυλος μέχρι… η ψυχή σου. 

Ο (πολύ) ωραίος δεν κάνει απαραίτητα το τέλειο s e x  

Τον βλέπεις ψηλό, μελαχρινό, με θεληματικό πιγούνι -και ας μην ξέρεις τι σημαίνει- και γοητευτικό χαμόγελο και σκέφτεσαι ότι το πιθανότερο είναι να δεις πυροτεχνήματα.

Το πιθανότερο, όμως, είναι να μην έρθει το βράδυ της Ανάστασης για σένα, αφού 9 στις 10 φορές η τέλεια εμφάνιση δεν συνάδει με το τέλειο s e x, καθώς επαναπαύονται στο φαίνεσθαι και δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο γίγνεσθαι.  

4 πικρές αλήθειες για το s e x που πρέπει (επιτέλους) να χωνέψεις

Εξωγενείς παράγοντες 

Κανείς δεν μας προετοίμασε ότι την ώρα του s e x μπορεί να πάθεις κράμπα, να χτυπήσεις το χέρι σου στο κομοδίνο, το κεφάλι σου σε εκείνο το παράθυρο πάνω από το κρεβάτι ή να γλιστρήσεις στο χαλάκι του υπνοδωματίου.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν…

Και ο άντρας μπορεί να μην ολοκληρώσει 

Το ότι έχουμε πάρει την πρωτοκαθεδρία στην δυσκολία του συγκεκριμένου target, δεν το καθιστά και μονοπώλιο.

Φυσικά και θα υπάρξουν φορές που οι άντρες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν και να ολοκληρώσουν την σεξουαλική πράξη, με τους λόγους να είναι πολλοί και διάφοροι, από κούραση μέχρι άγχος.  

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου και ας μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πως δεν συνέβη πρώτη φορά. Και είναι φυσιολογικό. 

Αν σου άρεσε πάτα