Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics)
Βρείτε μας στο

Η είδηση δε μας έκανε εντύπωση, δεν είναι εξάλλου ο πρώτος άνθρωπος του αθλητισμού που πολιτεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ένα από τα τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ, ο «Δράκος», έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του δίπλα σε συλλόγους όπως ο Άρης, ο ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός, ο Ιωνικός Νικαίας, η Λιμόζ, το Μαρούσι, αλλά και την Εθνική Ομάδα μπάσκετ των ανδρών, τόσο ώς παίκτης όσο και ως προπονητής. Χαίρει του σεβασμού σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκό γήπεδο… σχεδόν.

Η υποψηφιότητά του, όταν επισημοποιηθεί, θα είναι το μεγάλο μπαμ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, παρόμοιας δυναμικής με αυτής του Πύρρου Δήμα κάποτε στο ΠΑΣΟΚ ή του Βασίλη ΚικίλιΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ συγγνώμη, δεν μπορώ ούτε να το γράψω.

Στο Menshouse με απόλυτο σεβασμό στον τεράστιο Παναγιώτη Γιαννάκη, κάτσαμε και ψάξαμε τις ιδανικές αφίσες που θα μπορούσαν να συνοδέψουν μία τέτοια ευρωυποψηφιότητα.

Απλές, λιτές, συμβολικές, όπως ακριβώς είναι και ο Παναγιώτης. Λίγα λόγια, πολλλή δουλειά, πολλή υπομονή, ο χρόνος είναι αρκετός, ακόμα και στο τελευταίο ψηφοδέλτιο μπορεί να κριθεί η νίκη.

Αυτές είναι οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές του 2019

Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics) Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics) Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics) Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics) Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics) Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics)

Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics)

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Οι προεκλογικές αφίσες του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις Ευρωεκλογές (Pics)