«Δεν φεύγουμε χωρίς αυτή»: Όλη η Πάτρα ψάχνει τη μικρή Δάφνα (Pics)
Βρείτε μας στο

Κάποιοι που δεν είχαν την τύχη να υιοθετήσουν έναν τετράποδο φίλο μπορεί να μην καταλάβουν. Ίσως θεωρήσουν υπερβολικό ότι μια οικογένεια τουριστών παραμένει εγκλωβισμένη στην Πάτρα γιατί έχασε το παιδί της.

Ίσως δεν καταλάβουν ποτέ γιατί αρνούνται να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς το πολύτιμό τους, χωρίς την συντροφιά τους, το πλάσμα που αγαπούν όσο τίποτα στον κόσμο.

Όλοι οι υπόλοιποι που είχαν την τύχη να νιώσουν την αγάπη ενός σκυλιού στη ζωή τους, δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις. Καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι και εκείνοι στη θέση τους το ίδιο θα έκαναν. Και γι’ αυτό θα βοηθήσουν όπως και όσο μπορούν για να επιστρέψει η μικρή Δάφνα στην οικογένειά της…

Η Artem Vlasovets αναζητά τη σκυλίτσα της οικογενείας της!

Το τετράποδο που ακούει στο όνομα Δάφνα, χάθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτρα και όσο οι μέρες περνούν η αγωνία όπως είναι λογικό μεγαλώνει.

Μιλάμε για ένα μεσαίου μεγέθους σκύλο, σε μπεζ χρώμα το οποίο έχει και τσιπάκι. Η αναγνώρισή του είναι εύκολη λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η οικογένειά της πρέπει να επιστρέψει στο εξωτερικό, αλλά αδυνατεί να φύγει χωρίς τη Δάφνα. Μέχρι στιγμής, το ζώο το έχουν δει στην παραλία Μιντιλόγκη και τις περιοχές Πίκρα, Ροτικη και Ένα. Και αυτό είναι το στοιχείο που γεμίζει αισιοδοξία την οικογένεια. Ότι η Δάφνα ζει…

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

«Πρέπει να την ψάχνουμε σε αυτές τις περιοχές, αλλά αυτή μπορεί να μετακινείται γρήγορα από ένα σημείο στο άλλο και έτσι μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε! Μόνο ψάχνουμε και δεν την φωνάζουμε με το όνομα της γιατί μπορεί να τρομάξει και να κρυφτεί», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

«Δεν φεύγουμε χωρίς αυτή»: Όλη η Πάτρα ψάχνει τη μικρή Δάφνα (Pics)

Αν τη δείτε, μείνετε κοντά της και τηλεφωνήστε στο 6972378894 ή 6994618390. Εναλλακτικά, στείλετε μήνυμα στο Facebook της Artem Vlasovets.

Θα έρθουν αμέσως να την πάρουν. Δίνεται και αμοιβή.

Παρακαλούμε, κοινοποιήστε ΠΑΝΤΟY!