Έκλεισε στόματα: Οι 7 φωτό με τα αυθεντικά χειρόγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Βελόπουλος (Pics)

Εφτά αποκλειστικά κειμήλια στην κατοχή του πιο σπουδαίου και τυχερού εν ζωή Έλληνα.
Έκλεισε στόματα: Οι 7 φωτό με τα αυθεντικά χειρόγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Βελόπουλος (Pics)
27 Μαΐου 2019 | 12:56

Ο Κυριάκος Βελόπουλς κέρδισε έδρα στην Ευρωβουλή. Αν δεν καταλάβατε καλά την πρώτη πρόταση την επαναλαμβάνουμε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος μπήκε στην Ευρωβουλή. Ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο Κυριάκος, ο Βελόπουλος.

Ακόμα μία φορά το αλάνθαστο ένστικτο του Έλληνα βρήκε τον άξιο εκπρόσωπό του και σε πρώτη φάση θα τον εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη, την Ελίζα Βόζενμπεργκ και τα άλλα άξια τέκνα της πολιτικής.

Ο Κυριάκος ο Βελόπουλος, ο τηλεπωλητής εκτός όλων των άλλων, ο μόνος κάτοχος των αυθεντικών χειρόγραφων του Ιησού Χριστού, θα λαμβάνει κάθε μήνα μισθό και θα κυκλοφορεί στις Βρυξέλλες.

ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ.

Όχι όμως μόνο με τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Σιγά μην είχε μόνο αυτά τα αποκλειστικά κειμήλια. Ο άνθρωπος-αλήθεια όπως μπορείς να τον λες, αρκεί να τον ακούσεις να μιλάει 5 λεπτά, έχει στην κατοχή του ανεκτίμητης αξίας κειμήλια από την εποχή του Χριστού και δε θα διστάσει να τα τηλεπωλήσει αν χρειαστεί ακόμα και στους ευρωεταίρους μας.

Ποια είναι όμως τα κειμήλια αυτά;

Ακολουθεί μία σύντομη λίστα των πιο σημαντικών από αυτά που έχει στην κατοχή του ο δεύτερος νικητής Κυριάκος της χτεσινής βραδιάς.

Μπουκάλια νερού από αυτό που περπάτησε πάνω του ο Ιησούς. Το νερό με τα αποκλειστικά αποτυπώματα των ποδιών του θεανθρώπου.

 

Το στεφάνι του Χριστού. Και μία από τις πολλές μπάλες του.

 

Τα αβγά των δράκων του Χριστού. Τα τελευταία σωζόμενα. Μόνο ο ίδιος ο Κυριάκος μπορεί να τα εκκολάψει αν χρειαστεί.

 

Εκτός από χειρόγραφα ο Βελόπολυος έχει και αυτόγραφα του Ιησού με μοναδικές στον κόσμο αφιερώσεις του υιού του Θεού στον ίδιο.

 

Η πρώτη παιδική ζωγραφιά του Ιησού από το νηπιαγωγείο. Ανατριχιάζεις και μόνο που νιώθεις τους πρώτους μαρκαδόρους του θεανθρώπου να ζωγραφίζουν

 

Η μοναδική απόδειξη που σώζεται από τον Μυστικό Δείπνο. Όλοι πήραν μόνο νερό και ψωμί, αίμα και σώμα αν θέλετε, εκτός από έναν μαθητή που πήρε άλλο αναψυκτικό. Ο προδότης.

 

Οι μοναδικές αυθεντικές κούκλες από το πρώτο κουκλοθέατρο του Χριστού. Ραμμένες από τα ίδια τα χέρια της Παναγίας μας.

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved