«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», έγραψε σε ανάρτησή του σε μία από τις γνωστότερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, το TripAdvisor, ένας Αμερικανός τουρίστας που επισκέφτηκε το πολυσυζητημένο πλέον εστιατόριο με τα χρυσά καλαμάρια στη Μύκονο.
Ο ασέβαστος όχι μόνο δεν εκτίμησε τον εκλεκτό μεζέ που του σέρβιρε το πατριωτάκι μας (αλανιάρικο καλαμάρι-γίγας) αλλά άρχισε να μουρμουράει και για τα 836 ευρώ που πλήρωσε, αντί να πει και ευχαριστώ…
(Εδώ το καλαμάρι λίγο πριν την ψαριά, βγήκε στα ρηχά γιατί έψαχνε τον Γιάννη Γαλάτη)
Είχε και στο χωριό του δηλαδή τέτοιο θεριό- καλαμάρι ο τυρόβλαχος που έκοβε τον πατσά με αλυσοπρίονο;
Το νησί των ανέμων όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ακόμα. Για να μην περάσει η επανάσταση των βλαχομπινεδοφτωχών Ευρωπαίων, δημιούργησε και το πρώτο πιτογυράδικο στα πρότυπα του καταστήματος με τα χρυσά καλαμάρια.
Το εκλεκτό πιτόγυρο των 800 ευρώ, μπορούν να το γεύονται μόνο οι προνομιούχοι πελάτες του Αντώνη Ρέμου, που θέλουν να βρέξουν το λαρύγγι τους με μια σαμπάνια «Goût de diamants» (1,8 εκατομμύρια ευρώ) και με ένα γάργαρο τζατζικάκι.
Το Menshouse εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα χρυσά πιτόγυρα της Μυκόνου, που θα τα ζήλευε μέχρι και ο Ριχάρδος. Φάτε μάτια ψάρια…
Πιτόγυρα που τα αγοράζεις σαν κόσμημα και όχι σαν απλό χρυσό καλαμάρι…