Βρείτε μας στο

Εντάξει, ναι, το έχουμε ακούσει περισσότερες φορές κι από το «Ζακέτα να πάρεις μαζί σου!» της μαμάς μας όταν ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μια βροχερή μέρα του Φλεβάρη στις 27 Ιουλίου με το θερμόμετρο να δείχνει 52 βαθμούς: «Επαναλαμβάνεται, όμως αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι που κάνει κομματική προπαγάνδα. Δεν είναι αυτός που ήταν…»

Ο παραπάνω «ψόγος» αποτελούσε μόνιμη επωδό στα λεγόμενα κάποιου όταν καλούνταν να σχολιάσει την τελευταία διετία της τηλεοπτικής παρουσίας του Λάκη στον Alpha, με τις κατηγορίες ν’ αφορούν κυρίως στον τρόπο με τον οποίο «αβάνταρε» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί, ωστόσο, αυτή η εμμονή εκ μέρους των επικριτών του να μην στερείτο παντελώς βάσης, ωστόσο λειτουργούσε σα λεκτική χιονοστιβάδα και παρέσερνε στο διάβα της μια μεγάλη, αδιαμφισβήτητη αλήθεια: ο Λαζόπουλος διαθέτει σπάνιο κωμικό ταλέντο– και το έχει αποδείξει πο-Λάκης (τι μας κοιτάτε έτσι; Ο Λαζόπουλος είπαμε ότι διαθέτει κωμική φλέβα, όχι εμείς).

Οι στιγμές από τους 10 (παλιούς) καλούς Μικρούς Μήτσους που μας έκανε να γονατίσουμε ήταν πολλές. Εμείς διαλέξαμε όμως κάτι πιο απλό, αλλά απολαυστικό.

Το ανέκδοτο εκείνο που έκανε μέχρι και τους ορκισμένους εχθρούς του να γονατίσουν απ’ τα γέλια. Με τη βοήθεια της θρυλικής…Ανθούλας (το γέλιο της οποίας έδινε τον τόνο) ο Λαζόπουλος μας χάρισε 2 λεπτά απόλυτου κλάματος. Απολαύστε το ανέκδοτο με τον κούκο…