Αυτή θα είναι η νέα αμερικανοθρεμμένη Εθνική μπάσκετ του Πιτίνο
Βρείτε μας στο

Η νέα εποχή του Ρικ Πιτίνο ξημέρωσε για την Εθνική ομάδα μπάσκετ και παρότι το μέλλον μπορεί να φαντάζει πιο αισιόδοξο το τι ακριβώς θα συμβεί είναι ένας μεγάλος άγνωστος. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι ο νέος προπονητής της εθνικής έχει μία σχετική γνώση από το ελληνικό μπάσκετ, μόνο σε συλλογικό επίπεδο και μόνο για έξι μήνες.

Τι θα συμβεί στην επόμενη γενιά που θα στελεχώσει την εθνική ανδρών; Είναι πολύ πιθανό ο νέος κόουτς να στραφεί σε αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή την αμερικάνικη αγορά. Και επειδή το «αγορά» είναι λίγο άκυρο όταν μιλάμε για εθνικές, ο νέος τεχνικός θα στραφεί σε ομογενείς ή αμερικανοθρεμμένους καλαθοσφαιριστάς.

Τουλάχιστον μέχρι να ξεχωρίσουν νέα ταλέντα από τις μικρότερες εθνικές ο κόουτς Πιτίνο θα εμπιστεύεται τους «Αμερικάνους». Τι πάει να πει αυτό; Ότι Καλάθης, Ντόρσεϊ, Κουφός, 2-3 Αντετοκούνμπο θα είναι η βάση και ψάχνουμε μερικούς ακόμα ταλαντούχους.

Το Μenshouse κάνει τις προτάσεις του για τη στελέχωση της νέας Εθνικής με ταλέντα που ξεχώρισαν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Αυτή θα είναι η νέα αμερικανοθρεμμένη Εθνική μπάσκετ του Πιτίνο

Άνθεμ Μος, Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Σόμερ. Τρεις λαμπροί ηθοποιοί με διεθνή καριέρα, με επιτυχίες στο Χόλιγουντ και αθλητικά κορμιά, ικανά να καλύψουν πολλές θέσεις.

Αυτή θα είναι η νέα αμερικανοθρεμμένη Εθνική μπάσκετ του Πιτίνο

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ο Νίκος Γκάλης ξαναβάζει τα αθλητικά του παπούτσια και ενισχύει τα γκαρντ. Σίγουρα θα είναι καλύτερος από αρκετούς νεώτερούς του που δοκιμάστηκαν στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Κυριάκος Μητσοτάκης με θητεία στο Χάρβαρντ και στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής έρχεται από το πουθενά ενώ η αμερικανοθρεμμένη Βίκυ Καγιά σε διπλό ρόλο παίκτριας και τσιρλίντερ θα ουρλιάζει επιφωνήματα στα αγγλικά στους ομόγλωσσούς της συμπαίκτες. ΓΟΥΑΟΥ!

Αυτή θα είναι η νέα αμερικανοθρεμμένη Εθνική μπάσκετ του Πιτίνο

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ομογενείς που μας κάνουν υπερήφανους στα πολιτιστικά της Αμερικής. Μπίλι Ζέιν, Καλομοίρα και Ζακ Γκαλιφιανάκης θα είναι συμπληρωματικοί στην εθνική. Αν χρειαστεί κάποιος να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, αν χρειαστούμε καλό ηθοποιό για flopping ώστε να κερδίσουμε επιθετικό. Τρεις κινήσεις που ελπίζουμε ότι δε θα οδηγήσουν σε.. ναυάγιο.