Όλα στη φόρα: Πώς θα ήταν οι ερωτικές ταινίες αν έλεγαν την αλήθεια (Pics)
EXTRAS

Όλα στη φόρα: Πώς θα ήταν οι ερωτικές ταινίες αν έλεγαν την αλήθεια (Pics)

Έφτασε η ώρα να... λάμψει η αλήθεια- πάντα με την αρωγή του απόλυτου ειδήμονα επί του θέματος.

Αισθησιακές ταινίες- ξέρουμε, ξέρουμε: εσείς δεν βλέπετε, όμως έχετε κάποιους φίλους από το χωριό που βλέπουν και σας ενημερώνουν ανά τακτά διαστήματα για το τι συμβαίνει σε αυτές. Γιατρίνες έτοιμες για όλα, ντελίβερι που με το που παραδώσουν την πίτσα αρχίζουν να σκέφτονται εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, υδραυλικοί που προτίθενται ν’ ασχοληθούν με κάθε είδους… σωληνώσεις.

Όλοι μας έχουμε δει ή, έστω, έχουμε ακούσει εκείνους τους φίλους από το χωριό να μας πληροφορούν για το τι συμβαίνει στις ερωτικές ταινίες. Σημαίνει αυτό, ωστόσο, πως ό,τι βλέπουμε επί της οθόνης ανταπροκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα;

Μήπως ν’ αφήναμε τους ειδήμονες- και, πιο συγκεκριμένα, τo DUOνα μας τα εξηγήσει ωραία, σαν άλλος Αλέφαντος; Ν’ αφεθούμε στα χέρια των Άτακτων Ντουέτων, προκειμένου να εκπαιδευτούμε κατάλληλα επί των συγκεκριμένων θεμάτων και να καταρρίψουμε τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχουμε «αποκομίσει», μέχρι να πει κανείς «Βουλέ βου κουσέ αβέκ μουά»;

Για πάμε να μάθουμε σεξουαλική μπαλίτσα από τους άρχοντες μέσα από μερικά παραδείγματα:

Ας πούμε, φερ’ ειπείν, ότι θέλουμε να πάμε για μια εξέταση στα πιο… ιδιαίτερα μέρη του κορμιού μας. Στο ιατρείο βρίσκουμε μια εξαιρετικά πρόθυμη- και, όλως τυχαίως, αδιανόητα εντυπωσιακή- γιατρό, η οποία μοιάζει να μας περίμενε όλη της την ζωή για ν’ ασχοληθεί επισταμένως με το σημείο εκείνο πάνω μας που ομοιοκαταληκτεί απόλυτα με τη λέξη «απίδια»- σωστά;

Ναι, όχι ακριβώς. Ευτυχώς για εμάς, πάνω που η ονειροπόληση μάς παίρνει από το χέρι και φέρνει στο μυαλό μας αλλεπάλληλες σκηνές πορνό στις οποίες ο πρωταγωνιστής τα δίνει όλα για περίπου όση ώρα διαρκεί ο Ιρλανδός του Σκορσέζε, στο πλάνο μπαίνει η Ειρήνη Χειρδάρη και μας προσγειώνει στην πραγματικότητα: η πασίγνωστη sex coach μας κατατοπίζει για το πώς ακριβώς γίνονται οι σωστές εξετάσεις, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με αυτές.

Το ίδιο συμβαίνει και στο «διαβόητο» fake taxi. Εκεί, δηλαδή, που η υπερσέξυ γυναίκα οδηγός σηκώνει την σημαία και είναι έτοιμη να μας μάθει όλες τις στάσεις που θα κάνει- με το ταξί της, αλλά και μέσα στο ταξί της.

Εμείς αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πολυοργασμικές κοπέλες και πάρτι στα πίσω καθίσματα μέχρι πρωΐας, όμως η Ειρήνη μας προτρέπει να μη φάμε, καθώς υπάρχει ένα πιάτο που θυμίζει έντονα γλαρόσουπα: μόνο το 14% των γυναικών παγκοσμίως είναι πολυοργασμικές.

Αλήθεια, θα ήθελες να μάθεις κι άλλα για να πάψεις να συγχέεις τις ταινίες ενηλίκων με την πραγματικότητα και να μπορέσεις να έχεις μια πιο φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η λύση είναι ελκυστικά απλή: πηγαίνεις στο sexipedia.gr, αφήνεσαι στα ηλεκτρονικά χέρια του DUO και της ομάδας τους και μετά τα πάντα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για εσένα. Γιατί, φίλε μου, σου έχουμε νέα: οι τσόντες με την πραγματικότητα έχουν πιο ψυχρές σχέσεις κι απ’ αυτή που διατηρεί ο Γκουσγκούνης με τις τρίχες.

Σε περίπτωση που συνεχίζεις να διατηρείς τις αμφιβολίες σου, δες παρακάτω πώς θα ήταν οι ερωτικές ταινίες αν έλεγαν την αλήθεια: