Ο σταρ του NBA που έφτασε στα ημιτελικά αμερικανικού talent show τραγουδώντας με μάσκα!
Βρείτε μας στο

Είναι γνωστό και επανειλημμένως επιβεβαιωμένο ότι σε θέματα ψυχαγωγίας οι Αμερικανοί είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά.

Φτιάχνουν απίστευτα σόου, παρουσιάζουν πρωτοποριακές ιδέες, λανσάρουν κόνσεπτ που ο υπόλοιπος πλανήτης (συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας) απλά προσπαθεί ν’ αντιγράψει.

Και τελευταία χρονικά απόδειξη του άλλου επιπέδου που βρίσκεται το entertainment στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν αυτό που έγινε με τον Βίκτορ Ολαντίπο.

Ο παιχταράς των Ιντιάνα Πέισερς (και δυο φορές All Star) έχει μείνει σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο σταρ του NBA που έφτασε στα ημιτελικά αμερικανικού talent show τραγουδώντας με μάσκα!

Αντί όμως να τον πάρει από κάτω και να παλεύει με την κατάθλιψη, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες, αποφάσισε να επενδύσει διαφορετικά τον ελεύθερό του χρόνο.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ένα talent show με μια ιδιαίτερη διαφοροποίηση: Συμπεριλαμβάνονται σε αυτό celebrities, οι οποίοι τραγουδούν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους!

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Πέρα από τις ερμηνείες, σε κάθε επεισόδιο δίνονται κάποια στοιχεία για τον διαγωνιζόμενο (ώστε να μαντέψει ο κόσμος την ταυτότητά του), ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν μεγάλα ονόματα όπως οι Ken Jeong, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger και Robin Thicke.

Σε αυτό το σόου λοιπόν, το «Masked Singer», αποφάσισε να πάρει μέρος και ο Ολαντίπο. Εξάλλου ήταν ήδη γνωστή η έφεσή του στο τραγούδι από το 2017, όταν είχε κυκλοφορήσει δικό του κομμάτι με τίτλο «Song for you».

Παρουσιάστηκε λοιπόν στο παιχνίδι με μια ανεπανάληπτη μάσκα πουλιού και το όνομα «Thingamajig» και έκανε κάτι παραπάνω από θραύση!

Ο σταρ του NBA που έφτασε στα ημιτελικά αμερικανικού talent show τραγουδώντας με μάσκα!

Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, όταν τραγούδησε το «Easy» των Commodores και αποθεώθηκε από τους κριτές και το κοινό, σε κάθε του ερμηνεία έκανε πανικό!

Και πέρα από τα κολακευτικά λόγια για τη φωνή του, προκαλούσε και μια τεράστια συζήτηση για το ποιος σταρ και από ποιον τομέα της show biz θα μπορούσε να κρύβεται πίσω απ’ τη μάσκα.

Βέβαια τα σημάδια που δίνονταν από το παιχνίδι είχαν επιτρέψει σε πολλούς να τον υποψιαστούν εδώ και καιρό:

Στο βίντεο γνωριμίας στο ξεκίνημα της σεζόν εμφανίστηκε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα κέικ με τον αριθμό «4» (που φοράει ο Ολαντίπο στη φανέλα του).

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι μιλάει τη νοηματική γλώσσα (την οποία είναι γνωστό ότι είχε μάθει ο Ολαντίπο για να επικοινωνεί με την αδερφή του που είναι κωφή).

Και έπειτα εμφανίστηκε και ένας επίδεσμος στο γόνατο (που παραπέμπει στον σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει τόσο καιρό εκτός δράσης).

Παρόλα αυτά ο ίδιος το διέψευδε κατηγορηματικά στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Βαρέθηκα με αυτό το πράγμα, μπορείτε να σταματήσετε να με πρήζετε; Δεν ξέρω καν τι είναι. Και έπειτα κοιτάξτε με, για ποιον λόγο να έκρυβα το πρόσωπό μου», απαντούσε με χιούμορ.

Κάπως έτσι λοιπόν, με την παραφιλολογία για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο κρυμμένος σταρ να κορυφώνεται, ο Ολαντίπο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Και όταν τελικά αποκλείστηκε, ήρθε η ώρα ο «Thingamajig» (όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη που αποχωρεί) να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Μέσα σε αποθέωση λοιπόν (ειδικά από τον κριτή Keon Jeong που δήλωσε προσωπικός θαυμαστής του) ο Ολαντίπο εμφανίστηκε στο κοινό.

Και αφού ευχαρίστησε για την αγάπη που εισέπραξε σε ένα πεδίο πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που τον γνωρίζουν όλοι, δήλωσε:

«Ήταν μια σκληρή χρονιά για μένα. Όμως το να μπορώ να παρουσιάζομαι εδώ, να χαρίζω χαμόγελο στον κόσμο και απλά να κάνω κάτι μια φορά για πλάκα ώστε να ξεφύγω λίγο από το μπάσκετ ήταν ευλογία».

Ακόμα μεγαλύτερη ευλογία όμως για τον Ολαντίπο είναι η πιθανότητα που θεωρητικά υπάρχει να… παιχτεί κάτι με τη Nicole Scherzinger.

Διότι μετά από κάθε του εμφάνιση η Χαβανέζα δήλωνε ερωτευμένη με τη φωνή του. Έπειτα από μια ερμηνεία του είχε αναφωνήσει «θα χρειαστεί να βγούμε ραντεβού».

Και όταν τελικά έγιναν τα αποκαλυπτήρια και η κριτής McCarthy ρώτησε τον Βίκτωρα αν θα βγει ραντεβού με τη Scherzinger, εκείνος (ως παιχταράς που σέβεται τον εαυτό του) εμφανίστηκε έτοιμος να… σκοράρει.

Απαντώντας με άνεση και κιμπαριλίκι: «Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε, όποτε θέλει, σε οποιοδήποτε μέρος»…