5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM
Βρείτε μας στο

Είτε το παρακολουθούσες φανατικά, είτε απλώς στήθηκες για το μπούγιο στο τελευταίο επεισόδιο, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Το φινάλε του GNTM σε βρήκε μ’ ένα μείγμα έκπληξης, απορίας, δυσαρέσκειας να στριμώχνεται στη φάτσα σου.

Και δικαίως!

Η απόφαση να τελειώσει ο διαγωνισμός με δυο νικήτριες ήταν πιο αστεία κι από προσπάθεια του Μπράτη να κρύψει την αδυναμία του στην Άννα-Μαρία.

Ενώ περίμενες λοιπόν να γίνει τζέρτζελο, να πανηγυρίσει έξαλλα η νικήτρια μπροστά στις χαμένες και τις φίλες της, να γίνει λίγο ίντριγκα (στην ανάγκη να μαλλιοτραβηχτούνε και λίγο) ήρθε αυτή η νερόβραστη κατάληξη.

Και το μυαλό σου αναπόφευκτα πήγε σε μεγάλα ξενερώματα αντίστοιχου τύπου. Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:

Να χαμουρεύεσαι ώρες χωρίς να υπάρξει… happy end

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Αν υπάρχει κόλαση, ένα από τα σκληρότερα βασανιστήρια θα είναι αυτό. Μια τιμωρία που δεν εύχεσαι ούτε στον χειρότερό σου εχθρό. Γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να φτάνει τόσο κοντά στην πηγή και να μην πίνει νερό. Να παίζει μπαλάρα στα προκριματικά, αλλά να αποκλείεται από το «Μουντιάλ». Και αντί να λυτρώνεται (όπως είναι απαραίτητο έπειτα από τρίψιμο σε βαθμό ανάφλεξης) να μένει ρέστος και με… εμφανή δυσκολία στο περπάτημα.

5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM

Να βλέπεις ωραίο όνειρο και να ξυπνήσεις

Μπορεί να βλέπεις ότι «ψήνεις» την Εύα Μέντες και ετοιμάζεσαι να κεράσεις. Μπορεί να βλέπεις ότι η ομάδα σου έχει φτάσει τελικό Champions League και ρίχνει τεσσάρα στον αιώνιο αντίπαλο (τι θα πει δεν γίνεται να παίξουν μαζί, όνειρο είναι -ό,τι γουστάρεις κάνεις). Μπορεί να βλέπεις ότι έπιασες το Τζόκερ, έχεις αγοράσει τη δουλειά σου και απολύεις το αφεντικό σου. Ό,τι (ευχάριστο) και να βλέπεις, ένα είναι σίγουρο: Θα ξυπνήσεις στο καλύτερο και θα ξενερώσεις κάργα…

5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM

Να παρακολουθείς clasico και να λήγει 0-0

Δεν χρειάζεται να πας μακριά, ούτε να το συζητήσουμε υποθετικά. Το ζήσαμε πρόσφατα κι αυτό! Να παίζει Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και αντί να βλέπεις ντρίμπλες και γκολάρες, να βλέπεις τάκλιν και γιόμες. Αντί να σκάει η φούσκα σου επειδή δεν σηκώνεσαι ούτε για κατούρημα, να σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Και αντί να χοροπηδάς σαν κατσίκι για το θέαμα που βλέπεις, να μοιάζεις πιο μελαγχολικός κι από τον Μέσι όταν ΔΕΝ έχει απέναντί του τον Ρονάλντο…

5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM

Να έχεις φυλάξει φαγητό που λιγουρεύεσαι όλη μέρα και να στο έχουν φάει

Μια πίτα-γύρο που είχες πάρει επίτηδες επιπλέον για να την έχεις κάβα την επόμενη μέρα. Μια τελευταία μερίδα σουφλέ της μάνας σου που κράτησες σκόπιμα στον φούρνο. Ένα παγωτό που καταχώνιασες στην κατάψυξη για να μην το βρει κανείς. Ό,τι και να ναι, σκέφτεσαι ώρες πριν πας σπίτι την ευλογημένη στιγμή που θα το εκτελέσεις. Κι όταν ανακαλύπτεις ότι στο έχουν φάει (ακόμα κι αν πρόκειται για γονιό, αδερφό ή σύζυγο) μπορείς εύκολα να εκτελέσεις τον δράστη.

5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM

Να κάνεις cash out για ψιλά και εντέλει να περνάει το δελτίο

Όταν πατούσες το κουμπί ήξερες ότι θα γίνει έτσι. Εκείνη η φωνή στο κεφάλι (όχι της συνείδησης, του τζογαδόρου που κρύβεις μέσα σου) έλεγε να το αφήσεις. Εσύ όμως όχι. Αποφάσισες ότι αυτή τη φορά θα «παίξεις σωστά». Δεν θα ρισκάρεις. Θα προτιμήσεις τα σίγουρα λίγα από τα ενδεχόμενα πολλά. Και αφού (κόντρα στις ευχές σου) έρθουν τελικά τα σημεία που είχες ποντάρει, θα συνειδητοποιήσεις ότι ακόμα και ο κουβάς είναι λιγότερο ξενέρωτος από… κοτίσιο cash-out.

5 μεγαλύτερα ξενερώματα από το τέλος του GNTM