Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν
Βρείτε μας στο

Ο Ερντογάν έχει μετατρέψει, με τις υπάρχουσες αποφάσεις του και με κινήσεις του τις επόμενες εβδομάδες, το τοπίο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου να μοιάζει με μία πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Η αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη είναι σχεδόν τυπική υπόθεση και η στήριξή του στην κυβέρνηση της Τρίπολης θα είναι έμπρακτη από τις αρχές του 2020.

Οι προειδοποιήσεις στον ισχυρότερο πολιτικά άντρα της Τουρκίας δεν έρχονται μόνο από τις γειτονικές χώρες αλλά ακόμα και από τον Πούτιν. Αυτό όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει στο ελάχιστο την απόφαση του Ερντογάν να επιταχύνει τις διαδικασίες για την αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη.

Ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να ξεχειλίσει και να πάρει μαζί του και την Ελλάδα. Ή μήπως όχι; Μήπως υπάρχει κάτι το οποίο θα σταματούσε τον «Σουλτάνο», όπως τον αποκαλούν πολλοί, από τον να σπείρει έναν νέο όλεθρο που θα εμπλέξει όλες τις γειτονικές του χώρες, για άλλη μία φορά;

Τι είναι αυτό που τον σταματάει να εμπλακεί σε έναν πόλεμο ακόμα και με την Ελλάδα, όταν δεν μοιάζει να τρομάζει ούτε από τις προειδοποιήσεις του Πούτιν; Ποια είναι τα μυστικά όπλα της πατρίδας μας που τον κρατούν ακόμα διστακτικό στην Άγκυρα;

Το Menshouse έχοντας μηδενική εμπειρία από γεωστρατηγική και διεθνή πολιτική μαντεύει ποια μπορεί να είναι τα υπερόπλα της Ελλάδας που θα τρόμαζαν και άγχωναν τον πολεμοχαρή Τούρκο ηγέτη.

Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Ο Νίκος Κοκλώνης. Ο άνθρωπος – μεταμφίεση, ο ταξιδιώτης των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών, ο μυστικός πράκτορας που μπορεί τη μία ημέρα να είναι καραφλός αγρότης ή γιατρός και την επόμενη μέρα ένας μαλλιάς, σφιχτής μυστικός πράκτορας. Ο Έλληνας Τζέιμς Μποντ που μπαίνει στο νοσοκομείο με έμφραγμα και βγαίνει στα κανάλια με εγχείριση πλαστικής στη μύτη, είναι αυτός που μπορεί να ταρακουνήσει κυβερνήσεις και να κάνει τον Ερντογάν να τρέμει.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Το καμουφλάζ του Κώστα Πλεύρη. Το κομάντο και πολιτικός που μπορεί να μπαινοβγαίνει στο «άβατο» των Εξαρχείων χωρίς να φοβάται και χωρίς κανένας να τον παίρνει χαμπάρι (τούρκικη λέξη). Τι τεχνολογία ή τι μαγικές δυνάμεις κατέχει; Μπέρτες που τον κάνουν αόρατο όπως τον Χάρι Πότερ; Τεχνολογία στελθ στα ρούχα του; Και τι θα γίνει αν πατεντάρει αυτήν την τεχνολογία για τον ελληνικό στρατό; Ούτε να το σκέφτεται δε θέλει ο Ερντογάν.

Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Τυρόπιτα και μίλκο. Εκεί που ο χημικός πόλεμος αποτυγχάνει, το ελληνικό πρωινό του φούρνου και του κυλικείου μπορεί να μετατρέψει εκατομμύρια Τούρκων στρατιωτών σε διπλωμένα από τους στομαχικούς πόνους ανδρείκελα που θα πετάξουν τα όπλα τους ψάχνοντας μία τουαλέτα να ξαλαφρώσουν. Ο συνδυασμός δύο φαινομενικά ακίνδυνων υλικών μπορεί να είναι το τέλος της τουρκικής στρατιάς αν Έλληνες κομάντο μάγειρες καταφέρουν να τον περάσουν στη διατροφή του τουρκικού στρατού.

Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Η χρονομηχανή που κατέχουν οι Έλληνες καναλάρχες και τηλεοπτικοί παραγωγοί είναι ο απόλυτος εφιάλτης του Τούρκου προέδρου. Αν μπορούν να αναγεννούν ξανά και ξανά σειρές εικοσαετίες, ξεχασμένες σε μεταμεσονύκτιες επαναλήψεις και το κοινό να μην καταλαβαίνει τίποτα, τι θα γίνει αν αποφασίσουν να στρέψουν τη χρονομηχανή τους υπέρ του ελληνικού υπουργείου Άμυνας; Τι θα γίνει αν κάποιος στείλει τον Χάρη Ρώμα ή τον Άλκη Κούρκουλο με μουστάκι πίσω στον χρόνο; Λίγα χρόνια πριν γεννηθεί ο Ερντογάν για να μην επιτρέψουν στη μητέρα του να τον γεννήσει είτε σκοτώνοντάς την είτε κάνοντάς την να τους ερωτευτεί και να ξεχάσει τον μπαμπά του Ρετζέτ Ταγίπ. Ακούγεται επιστημονική φαντασία αλλά το ίδιο έλεγαν κάποιοι για το Λόγω Τιμής το 2019.

Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Έλληνες ταξιτζήδες τρανσφόρμερς. Τι θα γίνει αν οι Έλληνες καταφέρουν και ενώσουν σε ένα υβριδιο την πολεμική τους τεχνολογία, με τους οδηγούς ταξί και τα οχήματά τους; Όλεθρος θα γίνει, όπλα μαζικής καταστροφής θα γίνουν. Όλες οι συμπαντικές αλήθειες και οι γνώσεις από το μυαλό των ταξιτζήδων περασμένες σε τεχνητή νοημοσύνη πολεμικών μηχανών που υπερχρεώνουν τον πελάτη για μία βόλτα από Ακρόπολη ως το Παγκάτι. Μία δυστοπία.

Τα υπερόπλα της Ελλάδας που τρέμει ο Ερντογάν

Το πνεύμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δε χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον φόβο του Ερντογάν. Όταν τον βλέπει να παίρνει σάρκα και οστά στο μικροσκοπικό αλλά μεγαλειώδες σώμα του Σπύρου Μπιμπίλα, πώς μπορούμε εμείς να μη συμμεριζόμαστε τους φόβους του;