3' γέλιο τη μέρα: Το ανέκδοτο Σερβετά- Καλυβάτση στο νοσοκομείο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που το βλέπεις (Vid)

Μπορεί να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μπορεί να ισχυριζόμαστε πως είμαστε «θωρακισμένοι» και πως «δεν καταλαβαίνουμε εμείς από αυτά». Μπορεί να θέλουμε να ξεγελάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η αναντίρρητη αλήθεια είναι, πάντως, μία: η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό μας έχει… νταουνιάσει ελαφρώς, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας.

Επειδή, ωστόσο, σαν menshouse δεν τα πάμε και πάρα πολύ καλά με τη μαυρίλα, αποφασίσαμε να αφιερώνουμε ένα τρίλεπτο ημερησίως προκειμένου να κλαίμε- αλλά από τα γέλια.

Αρχή, λοιπόν, από την κορυφαία, ενδεχομένως, σατιρική εκπομπή όλων των εποχών στην Ελλάδα: το ΑΜΑΝ, εκεί που η οργανωτική ευφυΐα του Κανάκη βρήκε για συνοδοιπόρο την τρέλα του Καλυβάτση, το χιούμορ του Σερβετά και όλης της υπόλοιπης ομάδας, η οποία για μια δεκαετία σχεδόν μας… γονάτιζε.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του ΑΜΑΝ ήταν, φυσικά, τα σκετς και τα οπτικοποιημένα ανέκδοτα, τα οποία τα «έσπαγαν».

3' γέλιο τη μέρα: Το ανέκδοτο Σερβετά- Καλυβάτση στο νοσοκομείο σε κάνει να κλαις κάθε φορά που το βλέπεις (Vid)

Και μπορεί στη διάρκεια των περισσότερων από 140 επεισοδίων συνολικά να έχουν παρελάσει δεκάδες διαμαντάκια από τις οθόνες μας, ωστόσο υπάρχουν πάντα μερικά διαμαντάκια που στέκονται λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Όπως, για παράδειγμα, το σκετς στο νοσοκομείο.

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το βίντεο;

Ο Κανάκης πηγαίνει, σαν… δαιμόνιος ρεπόρτερ που ήταν, στο νοσοκομείο να κάνει επιτόπια έρευνα στα «θύματα» ενός πολύ ιδιαίτερου χαπιού.

Εκεί συναντά τον Σερβετά- που παρά το γεγονός πως άφησε εποχή ως γιαγιά εδώ ντύνεται άψογος παππούς- που εξιστορεί το πρόβλημά του με τη γυναίκα του και λίγο αργότερα η κάμερα γυρίζει στον Καλυβάτση.

Ο Σωτήρης έχει κι αυτός τα θεματάκια του, μέχρι την στιγμή που πετιέται η… τουλούμπα!

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε: