Ο Κανάκης είχε πέσει κάτω: Το ανέκδοτο των ΑΜΑΝ που παραλίγο να μην βγει ποτέ στον αέρα απ' τα γέλια (Vid)
Βρείτε μας στο

Μπορεί να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μπορεί να ισχυριζόμαστε πως είμαστε «θωρακισμένοι» και πως «δεν καταλαβαίνουμε εμείς από αυτά». Μπορεί να θέλουμε να ξεγελάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η αναντίρρητη αλήθεια είναι, πάντως, μία: η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό μας έχει… νταουνιάσει ελαφρώς, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας.

Επειδή, ωστόσο, σαν menshouse δεν τα πάμε και πάρα πολύ καλά με τη μαυρίλα, αποφασίσαμε να υποδεχτούμε το δεύτερο lockdown με χαμόγελο.

Θυμηθήκαμε λοιπόν ένα έπος, από την κορυφαία, ενδεχομένως, σατιρική εκπομπή όλων των εποχών στην Ελλάδα: το ΑΜΑΝ, εκεί που η οργανωτική ευφυΐα του Κανάκη βρήκε για συνοδοιπόρο την τρέλα του Καλυβάτση, το χιούμορ του Σερβετά και όλης της υπόλοιπης ομάδας, η οποία για μια δεκαετία σχεδόν μας… γονάτιζε.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του ΑΜΑΝ ήταν, φυσικά, τα σκετς και τα οπτικοποιημένα ανέκδοτα, τα οποία τα «έσπαγαν».

Ο Κανάκης είχε πέσει κάτω: Το ανέκδοτο των ΑΜΑΝ που παραλίγο να μην βγει ποτέ στον αέρα απ' τα γέλια (Vid)

Και μπορεί στη διάρκεια των περισσότερων από 140 επεισοδίων συνολικά να έχουν παρελάσει δεκάδες διαμαντάκια από τις οθόνες μας, ωστόσο υπάρχουν πάντα μερικά διαμαντάκια που στέκονται λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Όπως, για παράδειγμα, το σκετς στο νοσοκομείο, το οποίο σύμφωνα με τον… θρύλο παραλίγο να μην βγει ποτέ στον αέρα. Τα περιθώρια για να παραδοθεί η εκπομπή ήταν στενά, ο χρόνος πίεζε, αλλά το γύρισμα του συγκεκριμένου βίντεο δεν ολοκληρωνόταν γιατί τους πρωταγωνιστές τους είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν μπορούσαν με τίποτα να βγάλουν κανονική λήψη.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το βίντεο;

Ο Κανάκης πηγαίνει, σαν… δαιμόνιος ρεπόρτερ που ήταν, στο νοσοκομείο να κάνει επιτόπια έρευνα στα «θύματα» ενός πολύ ιδιαίτερου χαπιού.

Εκεί συναντά τον Σερβετά- που παρά το γεγονός πως άφησε εποχή ως γιαγιά εδώ ντύνεται άψογος παππούς- που εξιστορεί το πρόβλημά του με τη γυναίκα του και λίγο αργότερα η κάμερα γυρίζει στον Καλυβάτση.

Ο Σωτήρης έχει κι αυτός τα θεματάκια του, μέχρι την στιγμή που πετιέται η… τουλούμπα!

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε: