Λάκης από τα παλιά: Το ανέκδοτο του Λαζόπουλου που γονάτισε και τους ορκισμένους εχθρούς του (Vid)
Βρείτε μας στο

Ο κορωνοϊός, κακά τα ψέματα, έχει ρίξει ένα πέπλο… μαυρίλας παντού στον πλανήτη, με τα άσχημα νέα να ταξιδεύουν από τη μια γωνιά στην άλλη και να «πληγώνουν» την ψυχολογία μας, ιδίως την περίοδο που βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Ωστόσο, πάγια αρχή μας εδώ στο menshouse, είναι να μην αφήνουμε να μας παίρνει από κάτω- ούτε εμάς, ούτε εσάς.

Γι’ αυτό, εδώ και λίγες μέρες καθιερώσαμε την στήλη «3 λεπτά γέλιο κάθε μέρα», προκειμένου να  … κλάψουμε, αλλά από τα γέλια, με μερικά από τα κορυφαία βιντεάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Σήμερα σειρά έχει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Είτε κάποιος συμπαθεί τον πασίγνωστο δημιουργό και τον θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες κωμικές ευφυΐες που γέννησε ποτέ η Ελλάδα είτε βρίσκεται «απέναντί» του θεωρώντας πως με το Αλ Τσαντίρι έκανε προπαγάνδα, υπάρχει κάτι που ουδείς μπορεί ν’ αμφισβητήσει: ο Λάκης είναι ξεκαρδιστικός.

Μπορεί ορισμένοι να ισχυρίζονται πως από ένα σημείο και μετά το «Τσαντίρι» ήταν περισσότερο πολιτικός σχολιασμός (και, μάλιστα, μονόπλευρος) και λιγότερο χαβαλές, όμως ακόμα κι έτσι ήταν απλά αδύνατο να μη γελάσεις με τα όσα έλεγε ο Λαζόπουλος.

Φυσικά, ένα από τα καλύτερα κομμάτια της εκπομπής ήταν τα ανέκδοτα, τα οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης τα έλεγε με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο κάνοντας το κοινό από κάτω να παραληρεί.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ένα τέτοιο θυμόμαστε απόψε, το οποίο εστιάζει στις διαφορές των ανδρών και των γυναικών στο πώς αντιμετωπίζουν μια eρωτική κατάσταση- για την ακρίβεια, το πώς αντιμετωπίζουν την ίδια ακριβώς κατάσταση!

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο που συζητιέται εντόνως ακόμα και σήμερα: